Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ Δ. ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Ισχυρή Τράπεζα, Ισχυρή Πιερία
Περισσότερα από 130 άτομα αγκάλιασαν την εκδήλωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Βροντούς, του Δ. Δίου - Ολύμπου, το βράδυ της Πέμπτης 09 Ιουνίου. Μέσα από ένα ζωντανό διάλογο μεταξύ εκπροσώπων της Τράπεζας και πολιτών, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για αρκετή ώρα, ανταλλάχτηκαν απόψεις για τη λειτουργία της Τράπεζας και τον αναπτυξιακό - υποστηρικτικό της ρόλο.Από την πλευρά της τράπεζας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, το μέλος Νικόλαος Χουσουρίδης, ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης και οι προϊστάμενοι και τα στελέχη της Τράπεζας Παναγιώτα Ναβροζίδου, Σοφία Καλαϊτζίδου, Ευαγγελία Μόχλα - Φαρμάκη, και Άννα Σκάγια. Σημειώνεται ότι η κα Μόχλα - Φαρμάκη, ως διοργανώτρια της επιτυχημένης συγκέντρωσης εκ μέρους της Τράπεζας, άνοιξε εισαγωγικά τις ομιλίες με τις απαραίτητες προσφωνήσεις.
Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, οι αντιδήμαρχοι Δίου - Ολύμπου Αθανάσιος Καλαϊτζής και Διονύσης Φόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυριάκος Αγαθαγγελίδης και Μαρία Τσιμήτρη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γιώργος Φαρμάκης, η Πρόεδρος της ΤΚ Βροντούς Παναγιώτα Τζιάφα, η Πρόεδρος της ΤΚ Κονταριώτισσας Παρασκευή Νάτσιου, η τοπική σύμβουλος ΤΚ Δίου Ελένη Ζησιάδου, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά - Λάμπρου, ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου και πρώην Δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος τη ΔΗΚΕΔΟ Ιωάννης Πούλιος, ο Πρόεδρος ΣΠΕΚΟ Βροντούς Γεώργιος Νάτσιος, ο Πρόεδρος Νέων Αγροτών Πιερίας Γιάννης Δημαλής, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δημοτικής Ενότητας Δίου Χρήστος Βάγιας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς Γιάννης Τσιμήτρης, ο π. Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριος Φαρμάκης, η Διευθύντρια του ΙΚΑ Κατερίνης Ευαγγελία Πατέρα και ο Διευθυντής του δημοτικού Σχολείου Βροντούς Δημήτρης Κορινιώτης.
"Σας ευχαριστούμε για την αποψινή σας παρουσία σε μια συνάντηση ουσίας, μια ευκαιρία να ξανασυστηθούμε, να ξαναγνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για το ρόλο και τη χρησιμότητα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας", τόνισε ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός ανοίγοντας την εκδήλωση και συνέχισε: "Η δυσκολία πρόσβασης πολλών τοπικών επιχειρηματιών στο τραπεζικό σύστημα ήταν το εφαλτήριο για τη δημιουργία της Τράπεζάς μας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας ήρθε για να δώσει βήμα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία του τόπου μας ώστε να αναπτύξει τις δραστηριότητές του. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει πολλές μάχες για την τοπική επιχειρηματικότητα. Βοηθήσαμε πάρα πολλές επιχειρήσεις και διασώσαμε πολλές θέσεις εργασίας. Τη δύναμή μας την αντλούμε από την Πιερία και την επιστρέφουμε εδώ. Πίσω από ένα ΑΦΜ, πίσω από τους αριθμούς εμείς βλέπουμε τον αγώνα και το μόχθο αλλά και τις προοπτικές για κάθε εγχείρημα. Είμαστε ένα σημαντικό εργαλείο στήριξης για τον κάθε Πιεριέα και μοχλός ανάπτυξης για τον τόπο μας. Αυτός είναι ο λόγος της ύπαρξής μας. Σήμερα, για να μεγαλώσουμε τη δυναμική μας χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων στο βαθμό των δυνατοτήτων του καθενός. Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στην αύξηση συνεταιριστικού κεφαλαίου, μια διαδικασία που ολοκληρώνεται στις 22 Ιουνίου. Με μόλις 29,65 ευρώ ανά μερίδα μπορούμε όλοι να γίνουμε συμμέτοχοι στην Τράπεζά μας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας απευθύνεται και χρειάζεται όλους τους Πιεριείς ανεξαιρέτως γι αυτό και κάναμε την τιμή της μετοχής τόσο προσιτή. Είναι αντιληπτό σε όλους μας ότι μονόδρομος για την επιτυχή πορεία μας στη νέα εποχή είναι η ενότητά μας. Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ισχυρή Πιερία".
Για τα τραπεζικά προϊόντα και τα πλεονεκτήματα από τη λειτουργία Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Πιερία μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Νικόλαος Μπασδάνης, ο οποίος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων στις οποίες απάντησε με διεξοδικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου