Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

γλύκισμα με μπισκότα, φράουλες και τυρί-κρέμα

Υλικά
1 συσκευασία φρέσκες φράουλες (περίπου 400 γρ.)
400 γρ. φρέσκο τυρί-κρέμα
2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
250 γρ. μπισκότα digestive -αν θέλετε χρησιμοποιήστε κι αυτά χωρίς ζάχαρη


Διαδικασία
Σπάτε με το χέρι τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια -αν χρησιμοποιήσετε μπλέντερ, μην τα αφήσετε να γίνουν σκόνη. Τα απλώνετε σε μια φόρμα 28-30 εκ.
Χτυπάτε το τυρί-κρέμα με τη ζάχαρη άχνη να ομογενοποιηθού. Ρίχνετε το τυρί-κρέμα πάνω από τα μπισκότα, ανακατεύετε και απλώνετε σε όλη την επιφάνεια της φόρμας.
Κόβετε μπόλικες φράουλες σε ροδέλες και τις σκορπίζετε πάνω από το μείγμα κρέμας-μπισκότων. Αφήνετε λίγο στο ψυγείο και καλή απόλαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου