Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις 5 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Παράλληλα όμως φαίνεται ότι μια επιτακτική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου κόψει λίγο τη φόρα. Καλό είναι επίσης να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οδήγηση σου και γενικότερα στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν αλλά σε αυτήν την φάση θα σου είναι πολύ πιο πιθανό να «δέσεις» με ένα χρήσιμο αλλά κατά τα άλλα βαρετό πρόσωπο και δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις για κάτι διαφορετικό.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓενικάΜε την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και, θέλοντας και μη, θα επικεντρωθείς σε αυτές. Από τη μια πλευρά φαίνεται να προκύπτουν νέες προοπτικές για μια πώληση ή για να απαλλαγείς από κάποια βάρη, από την άλλη όμως όσον αφορά σε αγορές ή νέες πρωτοβουλίες, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να ευοδωθούν.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σου βάζει δύσκολα και ανεξάρτητα από το «τυράκι» των έντονων συγκινήσεων που σου προσφέρει, θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με αφορμή κάποια κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τα μειονεκτήματά σου! Σε κάθε περίπτωση όμως σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από μια… γενναία απεμπλοκή από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν.
Ερωτικά
Μπορείς να ζήσεις το ίδιο καλά είτε μια ρομαντική περιπέτεια, είτε ένα σφοδρό πάθος, αρκεί βέβαια να μην έχεις κάποια δέσμευση, γιατί τότε δεν θα αποφύγεις τα «παρατράγουδα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα διατροφής, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει και σε ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση ή μια εξέλιξη σχετική με πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος.
Ερωτικά Με τον Άρη στον Σκορπιό δεν εξαρτάται μόνον από σένα το τι θα συμβεί, αφού προηγούνται οι απανταχού… διεκδικητές κι ίσως τελικά να μην γλιτώσεις την εμπλοκή σου σε μια αντιζηλία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια νέα φιλία μπορεί να σε συναρπάσει, το ίδιο και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα με υψηλές φιλοδοξίες. Ωστόσο η συνέχεια μπορεί να μην είναι αντάξια των προσδοκιών σου, οπότε καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μερικούς ακόμη… αυλοκόλακες!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε προτρέπει να μην ανακατευτείς σε υποθέσεις τρίτων, ενώ παράλληλα σου επισημαίνει ότι οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνον τους καλούς φίλους αλλά και τους καλούς… εραστές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Την ώρα που κάποιοι άλλοι μπορεί να ξεκουράζονται, εσύ προσανατολίζεσαι στο να πραγματώσεις τα σχέδιά σου, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε περάσει μέσα από συγκρούσεις ή αναγκαστικές «ζυμώσεις», που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού..
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί να συλλέξεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει. Καλό είναι όμως να… υπάρχουν και αισθήματα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα αλλά και την διάθεσή σου να ταξιδέψεις κι όλες αυτές οι επιθυμίες σου μπορεί να πραγματοποιηθούν, αρκεί να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που αν δεν υπάρχουν θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί μια ερωτική περιπέτεια αλλά για την ώρα σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, αφού παράλληλα μπορείς να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σου ζητά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να μην επιχειρήσεις κάποιο νέο άνοιγμα, πριν ξεμπερδέψεις οριστικά με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επιπλέον ίσως να κερδίσεις πολλά από μια πώληση αλλά και γενικότερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό.
Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, μπορείς να την έχεις, είναι βέβαιο όμως ότι το μετανιώσεις αν έχεις ήδη κάποια δέσμευση. Επιπλέον, ίσως να ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο θέμα, που αφορά άλλον/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία, ίσως όμως χρειαστεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που απλά σε κρατάνε πίσω. Αν μάλιστα κάποιοι κάνουν το λάθος να σε πιέσουν, τότε θα έχεις την αφορμή που ζητάς!
Ερωτικά
Εδώ αναμένονται «μπερδεψοδουλειές» κι όσον αφορά στην δική σου στάση εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από πρόσκαιρες επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, με την προϋπόθεση πως δεν θα επιτρέψεις «ερασιτεχνισμούς» κι ότι θα ασκήσεις στην εντέλεια τα διοικητικά σου καθήκοντα. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να δώσεις ανάλογη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά σε μια «εξομολόγηση», που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά γύρω από κάποιες μεθοδεύσεις αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, την ίδια στιγμή όμως ο ενεργός Κρόνος φαίνεται να θέτει επιτακτικά ένα θέμα δεοντολογίας που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενώ αν έχεις παιδιά απλά… έχε τον νου σου!
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, όσον αφορά όμως την εξέλιξη ή την ποιότητά της, τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, ίσως μάλιστα να… μετανιώσεις σύντομα γι’ αυτήν!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τα πράγματα, έστω κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς γι’ αυτό.
Ερωτικά
Ο Δίας συνεχίζει να σε προστατεύει και το μόνο που μπορεί να «φρενάρει» την προσωπική σου ζωή είναι κάποια δικά σου «κολλήματα». Αντίθετα αν «αφεθείς» στις εξελίξεις έχεις να κερδίσεις πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου