Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις 3 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, αυτός δεν είναι άλλος από την βελτίωση της κατάρτισής σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Αντίθετα, σε θέματα της καθημερινότητας είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές. Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από την στάση ενός συγγενούς σου.

Ερωτικά
Το πιο εύκολο που θα μπορούσε να σου συμβεί σήμερα είναι να παγιδευτείς ή να χρησιμοποιηθείς για να εξυπηρετήσεις αλλότριες σκοπιμότητες. Περιόρισε λοιπόν το… φιλότιμό σου, πριν «καείς»!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να «κρυφτείς» από τις εξελίξεις και τελικά ενδέχεται να «φορτωθείς» με επιπλέον ευθύνες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε όσα σε… ξεπερνούν ή σε επιβαρύνουν πέραν του δέοντος. Επιπλέον ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές
Ερωτικά
Το να είσαι το «μήλον της Έριδος» μεταξύ διαφόρων διεκδικητών είναι βέβαια κάτι κολακευτικό, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να συνδυαστεί και με καταστάσεις ή πρακτικές, που έχουν πολλά… κενά στην ηθική τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο.
Ερωτικά
Αυτήν την φορά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν «δουλεύει» για σένα, ίσα-ίσα μάλιστα που μπορεί να σε μπλέξει σε καταστάσεις, που ακόμη κι εσύ δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Όπως κι αν έχει μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις ή να σε ωθήσει να «τα πάρεις όλα πάνω σου», προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην αξιολόγηση και την προετοιμασία σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να αναδείξει θέματα φίλων και γνωστών, στα οποία βέβαια θα σου ζητηθεί να συμμετάσχεις, βοηθώντας με τον τρόπο σου. Πρόσεξε όμως μήπως άλλα σου λένε κι άλλα γίνονται στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα ενδέχεται να απογοητευτείς από την συμπεριφορά ή την γενικότερη στάση ενός ατόμου που αγαπάς ή εκτιμάς, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να διαπιστώσεις σε ποιους/ες τελικά μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη. Τα ανάλογα ισχύουν και για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι φειδωλός/η στις προσφορές σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αφού στην πορεία θα «λουστείς» ποικίλα προβλήματα. Καλύτερα λοιπόν να κάνεις μια «στάση», ξεκαθαρίζοντας πρώτα τι είναι αυτό που ζητάς πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, να προσπαθήσεις μάλιστα να καλύψεις ισότιμα αμφότερα τα πεδία, κάτι που σίγουρα θα περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου. Η διαφορά είναι ότι στον επαγγελματικό τομέα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου.
Ερωτικά
Η κατάσταση δείχνει -και είναι- αρκετά μπερδεμένη και το κακό είναι πως ούτε η λογική σου είναι ικανή να σε προστατέψει από λάθη ή παγίδες, εκτός βέβαια κι αν μπορείς να «διαβάζεις πίσω από τις γραμμές»

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, πριν μείνεις στα… κρύα του λουτρού! Επιπλέον, η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να καλύψεις ενδεχόμενα κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται.
Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αναμένεται να αναδείξει την ευγένεια και τους λεπτούς τρόπους σου, φέρνοντας κοντά σου ένα πρόσωπο που εκτιμά τόσο τέτοιου είδους προσόντα, όσο και την καλλιτεχνική σου «αύρα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο λειτουργεί σχεδόν απαγορευτικά για μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Μάλιστα, το πιο «σοφό» σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδά σου στα εντελώς αναγκαία, αφού… όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμοχλεύει καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, θέτοντας… πρώτο και καλύτερο ένα θέμα εμπιστοσύνης! Αν όμως θες πραγματικά να καταλάβεις τι «παίζεται», λειτούργησε περισσότερο με την διαίσθηση, παρά με την λογική σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο», φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, είτε σε θεωρητικό είτε σε πρακτικό επίπεδο. Αυτός, εξ άλλου, είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» το μέλλον σου. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να εκτεθούν οι αδυναμίες σου ή να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου.
Ερωτικά
Το μόνο βέβαιο σε αυτήν την φάση είναι το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως σου παρουσιάζονται, καλό θα ήταν λοιπόν να μην αναλωθείς σε μια τρέχουσα υπόθεση, αφού τελικά θα σε απογοητεύσει


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο θα σου δώσει τη δυνατότητα να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα ξεκαθαρίζοντας «την ήρα από το στάρι». Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά, οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου, μπαίνοντας αν χρειαστεί σε κάποιο πρόγραμμα.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» ένα πρόσωπο που δείχνει να συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, στην συνέχεια όμως θα αποδειχθεί ότι ο «θησαυρός» ήταν «άνθρακες»!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δείχνεις έτοιμος/η να «πάρεις στους ώμους σου» μια προσπάθεια για το κοινό καλό, ίσως όμως θα ήταν σκόπιμο να περιμένεις μέχρι να διαμορφωθούν καταλληλότερες συνθήκες, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Επιπλέον, η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» στις φιλικές σου σχέσεις.
Ερωτικά
Όσο κι αν θες να διατηρήσεις την διαφάνεια στην προσωπική σου ζωή, αυτές τις ημέρες θα σου είναι κάπως δύσκολο, αφού ακόμη κι αν εσύ κάνεις οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου κι από αυτήν την άποψη οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες ή τα καθήκοντα που του αναλογούν.
Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία, αφού διαγράφει μονομιάς κάθε τι που θα μπορούσε να σε ενοχλήσει, εξωραΐζοντας τόσο τις σχέσεις σου, όσο και την συνολική σου παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου