Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

17η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσικό γεγονός της χώρας, έρχεται για 17η χρονιά με πλήθος ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου 2016.
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσφέρει τη δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να απολαύσουν αξέχαστες μουσικές στιγμές επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων εκπροσώπων όλων των ειδών της μουσικής. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες καλλιτέχνες, σχήματα και ορχήστρες να παρουσιάσουν το ταλέντο τους σε ένα ευρύ κοινό.
Φέτος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 35 πόλεις και 200 γεωγραφικά σημεία με τη συμμετοχή περίπου 450 σχημάτων, χορωδιών κλπ. Κλασσική μουσική σε αρχαιολογικούς χώρους, τζαζ και παραδοσιακή μουσική σε κήπους, Blues, Rock και Hip-Hop σε πεζόδρομους και πολλές συναυλίες σε εκατοντάδες πλατείες περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα. Η είσοδος στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής είναι ελεύθερη για το κοινό.
Μείνετε συντονισμένοι για να απολαύσετε τη φετινή Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής!
Για περισσότερες πληροφορίες: www.europeanmusicday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου