Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις 12 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Παρά την αργία της ημέρας φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν και δεν παίρνουν αναβολή. Ανασκουμπώσου λοιπόν και τακτοποίησε τουλάχιστον τις επείγουσες εκκρεμότητες, ώστε να σου μείνει και μπόλικος χρόνος για να αφεθείς στα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον, φρόντισε περισσότερο την διατροφή σου.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, αν ταξιδέψεις είναι μάλλον απίθανο να μην σου τύχει μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, η οποία μάλιστα μπορεί να λάβει και... απροσδόκητα «αγαπησιάρικες» διαστάσεις!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητα σου κι όπως θα διαπιστώσεις μέσα από το παιχνίδι μπορεί να προκύψουν και κάποιες ανακαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις, που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου και θα σε απελευθερώσουν. Όσον αφορά δε στην καθημερινότητά σου συνολικά, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.
Ερωτικά
Καλοκαίρι έξω, καλοκαίρι και στην καρδιά σου! Τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν κι αν το θες πραγματικά μπορεί να ζήσεις τον έρωτα σου, μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και τα... μπουρίνια!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Παράλληλα όμως η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει και σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου, ίσως μάλιστα να φιλοξενηθείς σε ένα ξεχωριστό και πολυτελές περιβάλλον.
Ερωτικά
Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς συγκεντρώνεις τα κολακευτικά σχόλια των παρισταμένων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια «πειράγματα» που θα σε φέρουν σε αμηχανία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ταξιδέψεις και γενικότερα να βγεις έξω, εκπληρώνοντας -και με το παραπάνω- τις επικοινωνιακές σου ανάγκες. Καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας και ο άλλος αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση με γνώσεις ή πληροφορίες που θα σου χρησιμέψουν.
Ερωτικά
Φαίνεται πως σε βασανίζει ένας κρυφός «καημός» αλλά αντί να κάθεσαι και να πλέκεις σενάρια, είναι προτιμότερο να κάνεις το «παραπάνω βήμα», πολύ περισσότερο επειδή θα βρεις άμεση ανταπόκριση!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν χρειαστεί να ξοδευτείς... εκτάκτως, σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι μάλλον υπερβάλλεις. Ίσως μάλιστα η ημέρα σου να κλείσει με μια εντυπωσιακή αγορά ή ένα δώρο που θα πιστοποιεί την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για σένα.
Ερωτικά
Ίσως ενοχληθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, θεωρώντας ότι είναι καθαρά εγωιστική και ότι με τα «ψέματα» συγκεντρώνει όλη την προσοχή επάνω του/της. Θα ήταν καλύτερα για όλους όμως, αν διασκέδαζες με το... σόου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου τονίζει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου, φρόντισε λοιπόν να «σταθείς στο ύψος σου» και να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου που έχει την τάση να «ολισθήσει» σε φαινόμενα αδιάκοπης κριτικής ή άκρατου σχολαστικισμού. Αντίθετα η εργατικότητα και οι αναλυτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την αποδοχή που επιζητάς.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής και με δεδομένο το ότι αυτήν την περίοδο έλκεις... κάθε καρυδιάς καρύδι, καλό είναι να «φιλτράρεις» τις γνωριμίες σου πριν «μπλέξεις» στα σοβαρά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται κυρίως για να ησυχάσεις και να ξεκουραστείς, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την διατροφή σου. Δεν χρειάζεται όμως να... πανικοβληθείς αν εμφανιστεί κάποιο «περίεργο» σύμπτωμα. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σου μακριά από όλα εκείνα που σε αποσπούν.
Ερωτικά
Τα μηνύματα που παίρνεις από το περιβάλλον σου είναι πολύ ενθαρρυντικά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση ερωτικού ενδιαφέροντος που θα σε χαροποιήσει και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, ενώ γενικότερα αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Ίσως βέβαια να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα αλλά αν δεν δώσεις σημασία, όλα θα ξεχαστούν γρήγορα.
Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να «αποδείξεις» την αγάπη σου με μια συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν αποκλείεται να πάρεις κι εσύ μια μεγάλη χαρά από ένα πρόσωπο που αγαπάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείς με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις αλλά στην παρούσα φάση μπορεί να συνδράμουν θετικά στο έργο σου. Κράτα λοιπόν το αποτέλεσμα και μην εμπλέκεσαι σε θεωρητικές συζητήσεις, που απλά θα σε καθυστερήσουν. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο.
Ερωτικά
Αν συνεχίσεις να «μαδάς την μαργαρίτα» θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και κάποιες όμορφες εμπειρίες. Κάνε λοιπόν την κίνηση σου και να είσαι αισιόδοξος/η για τα αποτελέσματα της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα οι πνευματικές αναζητήσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις πολλά γύρω από ότι σε ενδιαφέρει, συλλέγοντας γνώσεις και πληροφορίες με χρηστική αξία. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα, είτε νοερά, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες.
Ερωτικά
Ίσως να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ή την φροντίδα του και δεν θέλει πολύ για να μετατραπεί η σχέση σας από «επαγγελματική» σε ερωτική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στην Παρθένο, κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που προκύπτουν σε ωθούν να επικεντρωθείς στην πορεία των οικονομικών σου, ανησυχώντας για το μέλλον, όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου αλλά θα έχεις και περίσσευμα, που μπορείς να το διαθέσεις όπως... αγαπάς!
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη και πολλά εξαρτώνται από την ιδεολογική συμβατότητα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Αν δεν ταιριάζετε εκεί, μην το... ψάχνεις περισσότερο!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να συμβάλλει στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Ωστόσο μην «δένεις» τίποτα αφού οι διαθέσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Παράλληλα μπορεί να γίνεις «στόχος» και κάποιων αρνητικών σχολίων αλλά... δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους!
Ερωτικά
Αν θέλεις «κάθεσαι» κι αν δεν θέλεις φεύγεις. Να θυμάσαι όμως ότι όποιον/α απορρίψεις θα τον/την ξαναβρείς μπροστά σου σύντομα, αφού η γοητεία σου είναι... ακατανίκητη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου