Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις 31 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις αρετές σου, αφού όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου! Παράλληλα ίσως κληθείς να διαχειριστείς έκτακτες καταστάσεις και απρόοπτα, τεστάροντας την ετοιμότητα αλλά και την ευελιξία σου. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει»...
Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου ποικίλει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις. Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μια «τσακ-μπαμ» περιπέτεια, δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει, αρκεί να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο με αντίστοιχη νοοτροπία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να στηρίξει τις επιλογές σου, αρκεί κι εσύ να υιοθετήσεις κάποιες καινοτομίες και να επιδείξεις μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Κι αν τα καταφέρεις, κάποια πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να πήγαιναν στραβά, θα βρουν τον δρόμο τους «χαλαρά»! Παράλληλα, ίσως μάθεις κάτι που θα σε «σοκάρει» είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό είναι εκείνος που επηρεάζει περισσότερο την προσωπική σου ζωή με συνέπεια να υπάρξουν κάποιες «αναταράξεις» στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν στο να ζήσεις μια συναρπαστική περιπέτεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, που όσο κι αν σε «ξεβολεύουν», μπορεί να γίνουν το εφαλτήριο σου για μια νέα πορεία. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις και να εμπλουτίσεις τις φιλίες ή τις γνωριμίες σου με άτομα που διακρίνονται για το «αιρετικό» πνεύμα τους και μπορούν να συμβάλλουν στην διεύρυνση των πνευματικών και κοινωνικών ενδιαφερόντων σου.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει «τούμπα» τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, κάτι βέβαια που θα δημιουργήσει θέμα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανοίγει διάπλατα τον δόμο προς την ευτυχία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μια νέα πρόκληση στην καριέρα σου, σε καλεί να ξεχάσεις τα όσα ήξερες μέχρι τώρα και να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική. Διαφορετικά, αν επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια», ο ενεργός Ουρανός θα σε «κοντράρει» και τα πράγματα θα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια φιλία με ένα πρόσωπο, που διακρίνεται για την διαφορετικότητα του.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως δυσκολευτείς να αντισταθείς στον πειρασμό να ζήσεις μια περιπέτεια, η οποία ωστόσο δεν θα έχει συνέχεια, παρά τις όποιες προσδοκίες σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και αντιζηλίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός, σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και σε καλεί να… συγχρονιστείς μαζί του προχωρώντας σε αλλαγές όπου χρειαστεί, από τα επαγγελματικά σου, μέχρι την πολιτική προσέγγισης που ακολουθείς. Αν όμως «αρνηθείς» να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τότε μπορεί να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό προωθεί «ζυμώσεις», που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τις γνώσεις σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο κι αν δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις, το πιο… εύκολο είναι να καλλιεργήσεις προσδοκίες σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως όμως τελικά να παραμείνουν όλα σε φιλικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να μάθεις κάτι διαφορετικό ή «προχωρημένο».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση. Αντίθετα όμως, το σύμπαν σου παρέχει απλόχερα τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες σεξουαλικές εμπειρίες, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως αυτό να πιστοποιηθεί με μια νέα όσο και «αδόκιμη» συμφωνία με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν «απέναντί» σου. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να τεθεί σε δοκιμασία μια τρέχουσα συνεργασία. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση τους εισοδήματός σου, αρκεί να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα ή να κυνηγήσεις την έκπληξη.
Ερωτικά
Μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει το σκηνικό στα προσωπικά σου κι ίσως μάλιστα να είσαι εσύ αυτός/η που θα την προκαλέσει. Παράλληλα όμως φαίνεται δύσκολο να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, οπότε, ούτε να χαίρεσαι, ούτε να λυπάσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, κάτι που μπορεί να σε ανησυχήσει αν θεωρείς ότι τα πάντα στη ζωή σου είναι διασφαλισμένα! Αν όμως ψάχνεις για μια νέα αρχή, τότε πιθανότατα θα την έχεις, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δεν είχες υπόψη σου. Πέρα από όλα αυτά, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Είσαι από τους τύπους που δύσκολα ανέχονται υπερβολικά «φιλελεύθερες» συμπεριφορές μέσα σε μια σχέση κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορείς να… πειραματιστείς με την άνεσή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει τα ενδιαφέροντα αλλά και την δημιουργικότητά σου, διεγείροντας άμεσα την «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου. Την ίδια στιγμή, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με επιλογές που «κάνουν την διαφορά». Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να δρομολογηθούν αλλαγές και αναθεωρήσεις, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα ή κάποια… παράδοξα!
Ερωτικά
Ακόμη κι αν μέχρι πρόσφατα τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα το ήθελες, έχεις πλέον την ευκαιρία να βρεις αυτό που ζητάς, χωρίς μάλιστα να αγχώνεσαι και να βασανίζεσαι. Απλά αφέσου στην αγάπη και θα… δικαιωθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Μπορεί βέβαια να μην σου αρέσουν οι αλλαγές, ιδιαίτερα αν είναι ξαφνικές, το «μυστικό» όμως είναι να τις προκαλείς εσύ πριν σε «προλάβουν» εκείνες! Επιπλέον, ένα νέο περιβάλλον πιθανόν να σε ωφελήσει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε «κολλάνε».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το καθεστώς στα προσωπικά σου και μάλιστα χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι! Να θυμάσαι όμως ότι η ευτυχία σου δεν συνδέεται τόσο με υλικές ανέσεις, όσο με την προθυμία σου να «ανοίξεις» το μυαλό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να «δοκιμάσει» την ευελιξία και τις επικοινωνιακές σου αρετές, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα κάθε ηλικίας και νοοτροπίας. Γενικά οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μάλλον θα πολλαπλασιαστούν και με δεδομένη την ενεργό συμμετοχή του Ουρανού στις εξελίξεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να αιφνιδιάσεις ευχάριστα τους άλλους!
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή με την ιδιαιτερότητά της κι αν οι συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, επιτρέπουν το να είσαι ανοιχτός/η στις προκλήσεις στην… χειρότερη περίπτωση θα κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε «ξεβολέψει» εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα και μάλιστα με ξαφνικό ή απρόβλεπτο τρόπο. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, ίσως να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι ή λάβεις μια «αναπάντεχη» είδηση.
Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο διευρύνει τις επιλογές σου αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να την κάνει να φαίνεται «λίγη». Αντίθετα, αν είσαι μόνος/η, τότε ο δρόμος προς την ευτυχία σου είναι ανοικτός και –το κυριότερο- δεν υπάρχει κανείς λόγος να βιάζεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου