Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-2

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μοιράστηκαν βαθμούς αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Άρτα, η οποία απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την έδρα της Α.Ε. Καραϊσκάκη όπως ανέφερε και ο προπονητής της γηπεδούχου. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος για το παιχνίδι της πρωτοπόρου του β΄ ομίλου και απέδωσε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου πραγματοποιώντας ευκαιρίες...
που θα μπορούσαν να του έδιναν την νίκη και να φύγει με το τρίποντο από την Άρτα, χάνοντας πέναλτι στο 46΄ σε ανατροπή του Γεωργίου κι έχοντας και ένα δοκάρι. Οι φίλαθλοι της Ηπείρου απόλαυσαν έναν ΠΙΕΡΙΚΟ από παλιά και δίκαια τόνισαν πως ήταν από τους καλύτερους αντιπάλους. Η διακύμανση του σκορ: 1-0 Χούσος στο 19΄, 1-1 Κωνσταντίνου στο 23΄, 1-2 Πέεφ στο 50΄, 2-2 Ευαγγέλου στο 71΄. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τη διοίκηση της Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Δράκο για την ευγενική φιλοξενία προς τη διοίκηση και τα μέλη της αποστολής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνου, Γεωργίου( 82΄Κώτσιας), Τσιώλης( 89΄Παπαδόπουλος Σίμος), Καράμπελας, Παπαδόπουλος Μάριος ( 76΄ Τροϊρης), Πέεφ.


Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου