Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αθήνα 17-11-2015

Κύριοι

Με κατάπληξη είδαμε μετά από ενημέρωση δημοσίευμα πώς άνοιξε στην πόλη της Κατερίνης γραφείο δανειοληπτών με την ονομασία <<ταυτότητας πόλης>> ή ακόμα και <<ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ>> .

Σας κάνουμε γνωστό πως το ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία σχέση έχει από τον Φεβρουάριο του 2012 με τις ως άνω κινήσεις και συλλόγους και ως εκ τούτου κάθε προσπάθεια παραπλάνησης είναι εις βάρος των καταναλωτών της περιοχής σας και της Ελλάδος.

Η εν λόγω κίνηση του...
κυρίου Μπαρτζώκη Γεώργιου είναι για έρευνα και όχι για συνεργασία εκ μέρους των πολιτών.

Δεν γνωρίζουμε εάν έχει διαπράξει τυχόν αδικήματα εις βάρος των πολιτών καταναλωτών μετά την λήξη της συνεργασίας μας.

Αρκετά με κινήσεις και ανθρώπους δήθεν υπερασπιστές των δικαιωμάτων του πολίτη δανειολήπτη ενάντια στους καταχρηστικούς όρους πού η κάθε τράπεζα επιβάλλει.

Η όποια κίνηση εκ μέρους του κυρίου Μπαρτζώκη Γεωργίου Δικηγόρου Λάρισας και του όποιου συλλόγου θέλει να εκπροσωπεί παραπλανά τις αρχές των δικαιωμάτων των καταναλωτών αλλά και του καταναλωτικού κινήματος.

Η κίνηση του κυρίου αυτού προσβάλλει κάθε ελεύθερο πολίτη καταναλωτή.

Επιτέλους ο κύριος αυτός ας φέρει στο ΙΝΚΑ τους σχετικούς φακέλλους που πήρε από τα γραφεία του ΙΝΚΑ και αφορούν τα έξοδα προμήθειας δανείων πού έχουν καταβάλλει στις τράπεζες πού έχουν δανειοδοτηθεί (έξοδα φακέλου).

Η υποκρισία και η δήθεν προστασία των καταναλωτών από πλευράς του πρέπει να πάρει ένα τέλος.

Καλούμε κάθε έντυπο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης για την δημοσίευση αυτής μας της επιστολής.

Δεύτερον κάθε δημόσια αρχή να του απαγορεύσει την δραστηριότητα αυτή περί προστασίας δανειοληπτών καταναλωτών.

Τρίτον κάθε δικαστική αρχή να κάνει έλεγχο βάθους περί των αρχών της δράσης της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ και της παραπλάνησης των πολιτών- καταναλωτών.

Τέταρτον .καλούμε τον κύριο αυτόν να σταματήσει επιτέλους την κοροϊδία των πολιτών καταναλωτών δια μέσου των συλλόγων που δημιουργεί σε αρκετές περιοχές της χώρας όπως ΑΘΗΝΑ- ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ –ΠΑΤΡΑ –ΒΟΛΟΣ –ΛΑΡΙΣΑ και τώρα ΚΑΤΕΡΙΝΗ και όπου αλλού.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου