Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ κ. ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟ

Πολύτιμη συνεισφορά του Ειδικού Καρδιολόγου Χρήστου Τρ. Στεφόπουλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καρδιολογικές εξετάσεις στο ιατρείο του συμπολίτη μας Ειδικού Καρδιολόγου, Χρήστου Τρ. Στεφόπουλου, Παναγή Τσαλδάρη 6, Κατερίνη, τηλ.: 2351024124, ο οποίος ανιδιοτελώς εργάστηκε για μέρες, ώστε να εξετάσει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016.

Οι «μελανόλευκοι» ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν καθημερινές επισκέψεις και...
υποβλήθηκαν σ’ όλες τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις, όπως Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Κλινική εξέταση και λεπτομερής λήψη ιστορικού.

Ο Ειδ. Καρδιολόγος Χρήστος Στεφόπουλος, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ειδικευθείς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών και Υπ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για τις παραπάνω δωρεάν παροχές υπηρεσιών, πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, στην ιστορική ομάδα της πόλης της Κατερίνης, στο πρόσωπο του ιατρού Χρήστου Στεφόπουλου ο οποίος δέχτηκε μετά χαράς την πρόταση της διοίκησης να αναλάβει τις προληπτικές εξετάσεις (καρδιολογικές, κλινικές και ηλεκτροκαρδιογραφήματα) που προβλέπονται για ποδοσφαιριστές και με ιδιαίτερη υπομονή και κατανόηση εξέτασε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, εργαζόμενος με θέληση και ζήλο παρείχε ουσιαστική στήριξη στην ομάδα στον τομέα της προληπτικής εξέτασης.

Υπάρχουν ακόμη στην εποχή μας πολλοί γιατροί «ανάργυροι», που με υπευθυνότητα, ζήλο και αφοσίωση επιτελούν το ιερό τους λειτούργημα. Κ. Στεφόπουλε και πάλι σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε δύναμη και καλή σταδιοδρομία για να συνεχίσετε αυτό που αποτελεσματικά πράττετε στην κοινωνία.

Στις φωτογραφίες οι ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης Γ., Πέεφ Ολ., Δαδάκος Ε., Κουρούπης Θ., Κώτσιας Κ., Κωνσταντίνου Δ., Γεν. Αρχ. Δαδάκος Β., Ιατρός Στεφόπουλος Χ.

 






Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου