Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Επειδή μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με την ομάδα της Πύδνας – Κίτρους αναπτύχθηκε μια έντονη παραφιλολογία σχετικά με το αν ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ υπέβαλλε ένσταση κατά της Πύδνας, τόσο έντονη μάλιστα που αρκετοί από τους «συνήθεις υπόπτους» έσπευσαν να πουλήσουν εκδούλευση στους υπεύθυνους της αντίπαλης ομάδα, ακόμα και με καταχωρήσεις στα social media, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το θέμα στο σημείο που μας αφορά:

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, επειδή σέβεται όλες τις ομάδες της Πιερίας, ανεξάρτητα από την στάση που κρατούν...
κάποιες από αυτές έναντι της ιστορικότερης ομάδας του νομού μας, προσπαθώντας με τις μεμονωμένες επιτυχίες τους να κλέψουν λίγη από την δόξα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΔΕΝ υπέβαλλε ένσταση κατά της Πύδνας – Κίτρους. Χάσαμε το παιχνίδι στο γήπεδο και αποδεχθήκαμε το αποτέλεσμα.

Τελειώνοντας, επειδή όντως σεβόμαστε όσα έχει προσφέρει κατά το παρελθόν στον ΠΙΕΡΙΚΟ ο «ηγέτης» της ομάδας της Πύδνας, θα θέλουμε να του δώσουμε μια συμβουλή: Την επόμενη φορά που κάποιος από τους καλοθελητές σας μεταφέρει δήθεν πληροφορίες από τον ΠΙΕΡΙΚΟ, καλό θα ήταν, πριν τις υιοθετήσετε, να διαπιστώσετε την ακρίβειά τους. Δεν σας τιμά, κύριε, να κατηγορείτε ανθρώπους που προσπαθούν, όπως και εσείς στο παρελθόν, να προσφέρουν στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Ειδικά εκείνους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με εποχές δόξας για τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Αυτούς εξάλλου θα τους θυμούνται όλοι πάντοτε, κάποιους άλλους όχι.

(Υ.Γ. Γιατί αλήθεια όλος αυτός ο πανικός αυτές τις μέρες; Μήπως κάποιοι κάτι φοβούνταν; Ελπίζουμε τώρα να ησυχάσουν).


                                                      Για το Δ.Σ                                                                                 
         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               

             ΛΑΖΟΣ ΝΤΟΝΤΗΣ                                ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου