Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Επιτόπιο έλεγχο του έργου «Καθαρισμός συλλεκτήριας τάφρου Λιτοχώρου ανάντη του τμήματος του κωπηλατοδρομίου» προϋπολογισμού 60.000 € από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Επιτόπιο έλεγχο των παρεμβάσεων που εντάσσονται στο έργο «Καθαρισμός συλλεκτήριας τάφρου Λιτοχώρου ανάντη του τμήματος του κωπηλατοδρομίου» πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δίου Ολύμπου, κ. Αθανάσιο Καλαϊτζή ,τον Πρόεδρο του Ν.Ο.ΚΑΤ. ,κ. Κώστα Καρυώτη, τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ. , κ. Κωνσταντίνο Σακκά και την κ. Γιώτα Σινωπίδου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία... των εργασιών, που υλοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, χαρακτηρίζοντας το έργο σημαντικό καθώς συμβάλει-όπως είπε-στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, ενώ εξυπηρετεί του αθλητές να προπονούνται υπό ασφαλείς συνθήκες. « Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζοντας με υπευθυνότητα το τεχνικό της πρόγραμμα υλοποιεί καίριες παρεμβάσεις με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή και τους πολίτες της. Το εν λόγω έργο θωρακίζει αντιπλημμυρικά την περιοχή και στηρίζει τους σπουδαίους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους με ασφάλεια» δήλωσε η κ. Σοφία Μαυρίδου.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Π.Ε.Δ της Π.Ε. Πιερίας, χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 60.000,00€ μαζί με ΦΠΑ 23% και έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για τον καθαρισμό της κοίτης της τάφρου Λιτοχώρου από φερτές ύλες και αυτοφυή βλάστηση, ώστε να γίνει επαναφορά των τεχνικών χαρακτηριστικών της τάφρου ( πλάτος, βάθος, και κατά μήκος κλίση ) στις πρότερες διαστάσεις για να είναι επιτρεπτή η απρόσκοπτη διέλευση του νερού.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης που εξυπηρετεί τους αθλητές μας για τη σωστή και ασφαλή τους προπόνηση»


Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε στις 17 Νοεμβρίου 2015 μεταξύ αναδόχου και Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και οι εργασίες καθαρισμού ξεκίνησαν άμεσα με γοργούς ρυθμούς με την υπογραφή της σύμβασης από τη θέση του κωπηλατοδρόμιου ανάντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου