Περισσότεροι από 600 επισκέπτες του περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το απόγευμα της Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, γεύτηκαν την εξαιρετική καβουρομακαρονάδα, που πρόσφερε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη με εκλεκτό λευκό κρασί Πιερίας (Π.Γ.Ε.).
Η Πιερία αποτελεί μια από τις πιο δυμανικές περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όσο αφορά την συνδυαστική του αγροτικού και τουριστικού προϊόντος.
Οι αλιείς του Αλιευτικού Συλλόγου Βόρειας Πιερίας πρόσφεραν...
τα καβούρια (35 κιλά) που ψάρεψαν από την θαλάσσια περιοχή της Μεθώνης. Τα λευκά κρασιά (75 λίτρα )που συνόδευαν αρμονικά τη νοστιμότατη καβουρομακαρονάδα ήταν από οινοποιούς της Πιερίας που παράγουν τους εξαιρετικούς Τοπικούς Οίνους Πιερίας (Π.Γ.Ε.).
Όμως το μυστικό της εξαιρετικής καβουρομακαρονάδας το φυλάει ο πιεριέας sef κ. Νίκος Γκονέλας.
Η Πιερία καλεί τους λάτρες της υψηλής γαστρονομίας να την επισκεφτούν και να ανακαλύψουν τους γευστικούς τοπικούς θησαυρούς της.
Η Πιερία αποτελεί μια από τις πιο δυμανικές περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όσο αφορά την συνδυαστική του αγροτικού και τουριστικού προϊόντος.
Οι αλιείς του Αλιευτικού Συλλόγου Βόρειας Πιερίας πρόσφεραν...
τα καβούρια (35 κιλά) που ψάρεψαν από την θαλάσσια περιοχή της Μεθώνης. Τα λευκά κρασιά (75 λίτρα )που συνόδευαν αρμονικά τη νοστιμότατη καβουρομακαρονάδα ήταν από οινοποιούς της Πιερίας που παράγουν τους εξαιρετικούς Τοπικούς Οίνους Πιερίας (Π.Γ.Ε.).
Όμως το μυστικό της εξαιρετικής καβουρομακαρονάδας το φυλάει ο πιεριέας sef κ. Νίκος Γκονέλας.
Η Πιερία καλεί τους λάτρες της υψηλής γαστρονομίας να την επισκεφτούν και να ανακαλύψουν τους γευστικούς τοπικούς θησαυρούς της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου