Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις έντονα την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις πράγματα αλλά εξ αιτίας ενδεχομένως του αυθορμητισμού ή της βιασύνης σου πολλά από αυτά δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Ίσως διασπάσεις την ενέργειά σου σε διάφορα ασήμαντα θέματα ενώ μια συνάντησή σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, δε φαίνεται να καταλήγει σε κάτι πιο ουσιαστικό.
Σε σχέση: Το να συνεννοηθείς με το ταίρι σου σήμερα φαίνεται μάλλον δύσκολο, ίσως γιατί το μυαλό του είναι συνεχώς αλλού κι αυτό θα σε κουράσει. Ωστόσο από το βραδάκι τα πράγματα θα γίνουν σαφώς καλύτερα τουλάχιστον στον τομέα της επικοινωνίας.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλωσορίζεις το μήνα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου κι η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή. Όσο περνάει η μέρα κι εξ αιτίας ενός γεγονότος, θα γίνει ακόμα καλύτερη κι ίσως βρεις το θάρρος να πλησιάσεις κι ένα άτομο που σου αρέσει και να βρεις μια δικαιολογία για να του πιάσεις την κουβέντα. Τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες δύο μέρες θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες, αν φυσικά κυκλοφορήσεις.
Σε σχέση: Μέχρι το απόγευμα το μυαλό σου θα απασχολούν διάφορα πρακτικά θέματα αλλά μετά η διάθεσή σου θα γίνει πιο ερωτική κι ανάλαφρη προμηνύοντας ένα πολύ όμορφο βράδυ ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη το βράδυ θα βρίσκεται στο ζώδιό σου κι εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ίσως εξ αιτίας της παρουσίας του Κρόνου νιώσεις αυτόματα ότι πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στο τι λες και κάνεις μην τυχόν παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Όσο περνά η ώρα όμως θα επανακτήσεις την επικοινωνιακή σου άνεση και θα σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει ή να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Σε σχέση: Αν υπάρχει ανοιχτό και συνεργατικό πνεύμα, τότε μια κουβέντα με το ταίρι σου κι η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων θα λύσει αρκετά από τα θέματά σας γι' αυτό καλό θα ήταν να γίνει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι κάπως πιο βαρύς/α και λιγόλογος/η αλλά ώρα με την ώρα θα χαλαρώνεις και θα βλέπεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα κάτι που θα σε βοηθήσει, ώστε να ισορροπήσει μέσα σου το συναισθηματικό με το λογικό κομμάτι και να μπορέσεις πιο εύκολα να πάρεις μια απόφαση για ένα ερωτικό δίλημμα που έχεις. Ίσως σε αυτό συμβάλλει κι η συζήτησή σου με ένα γνωστό ή συγγενή σου.
Σε σχέση: Θεωρητικά μπορεί να συμφωνείτε με το ταίρι σου στο πώς θα αντιμετωπίσετε ένα πρακτικό θέμα, το ζητούμενο είναι να ξεκινήσει η διαδικασία και σήμερα φαίνεται ότι ο ένας θα προσπαθήσει να το... πασάρει στον άλλον.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η συνάντηση με την παρέα σου θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση με τη χαλαρότητα και την ανεμελιά που θα επικρατεί ενώ τα νέα και τα κουτσομπολιά θα ανταλλάσσονται με την ταχύτητα του φωτός. Μέσα σε αυτό το μάλλον εύφορο κλίμα ίσως ξεκινήσεις ένα ανάλαφρο φλερτ με ένα άτομο που οι έξυπνες ατάκες και τα πονηρά υπονοούμενα θα δώσουν πολύ ερωτική χροιά στη βραδιά.
Σε σχέση: Αν διευθετήσεις καλύτερα το χρόνο σου θα μπορέσεις και να κάνεις κάποιες δουλειές που είναι αναγκαίες και να βγεις με το ταίρι σου αργότερα που του το έχεις υποσχεθεί γι' αυτό οργανώσου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν εξαιρέσεις μια ένταση εξ αιτίας του Άρη στο ζώδιό σου σε γενικές γραμμές τα πράγματα πάνε καλά για σένα στον ερωτικό τομέα και σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κερδίζεις την προσοχή του αντίθετου φύλου και βέβαια να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Οι επιλογές που θα σου παρουσιαστούν θα είναι αρκετές κι η μόνη δυσκολία σου θα είναι να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είναι αρκετά ήρεμη, αν και μπορεί το βράδυ να δεχτείτε την ξαφνική επίσκεψη ενός πολύ δικού σας ανθρώπου για να συζητήσετε ένα οικογενειακό θέμα.


ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια χάρη και άνεση θα έχει η παρουσία σου σήμερα και με τη Σελήνη από το βράδυ στους αέρινους Διδύμους θα έχεις έντονη τη διάθεση να βγεις, να επικοινωνήσεις και να δεις αρκετό κόσμο. Μπορεί μάλιστα να συναντήσεις στο διάβα σου ένα άτομο που θα σε ελκύσει το χαλαρό του στυλ και το χιούμορ του. Το θέμα βέβαια είναι να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων αλλά σε κάτι πιο προσωπικό.
Σε σχέση: Μπορείς να αποφύγεις μια ένταση που ίσως δημιουργηθεί με το ταίρι σου, αν κινηθείς διπλωματικά κι ευέλικτα ώστε να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα ή να μην θίξεις καθόλου τη στάση του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα γίνει σήμερα να είναι η αρχή μιας ερωτικής ιστορίας, αφού η έλξη που θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το συγκεκριμένο άτομο θα είναι έντονη. Το ανάλαφρο στυλ του θα σε κάνει να ανοιχτείς κι εσύ λίγο και να μιλήσεις και για κάποια προσωπικά σου, όσο το επιτρέπει βέβαια ο χαρακτήρας σου αλλά και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.
Σε σχέση: Σκέφτεστε με το σύντροφό σου μια αγορά εδώ και καιρό και σήμερα είναι πιθανό να κάνετε μια έρευνα να πάρετε τιμές και να βρείτε ενδεχομένως και συμφερτικές προσφορές.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου από το βράδυ κι ίσως νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου με τη δημιουργία μιας σχέσης. Για να τα καταφέρεις όμως χρειάζεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και φυσικά να ψάξεις για το κατάλληλο άτομο. Ίσως πρέπει να αλλάξεις στέκια για να αυξηθεί ο κύκλος γνωριμιών σου ώστε να μπορέσεις να έχεις περισσότερες επιλογές.
Σε σχέση: Το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι κάπως βαρύς/α και δε θα έχεις διάθεση για αστεία και πειράγματα, από το βράδυ όμως θα αρχίσει να αλλάζεις προς το καλύτερο και θα συμβάλλει πολύ ο σύντροφός σου που θα βάλει τα δυνατά του να σε ανεβάσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Παρά τη διάθεσή σου να κάνεις πράγματα, από τη μια η κούραση που έχει αρχίσει και σε βαραίνει, από την άλλη ο νου σου που πετά στο ένα και το άλλο, δε θα τα καταφέρεις. Σου χρειάζεται λίγος χρόνος για τον εαυτό σου, να αδειάσει τελείως το κεφάλι σου και κυρίως να ανανεωθείς εσωτερικά και εξωτερικά γιατί μόνο έτσι θα αρχίσει να αλλάζει κι η κατάσταση στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Μια δουλειά που έχεις αναλάβει ενδεχομένως να μην μπορέσεις να την ολοκληρώσεις μόνος/η και να χρειαστείς τη βοήθεια του συντρόφου σου, οπότε άφησε την υπερηφάνεια και ζήτησέ τη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ότι σε ελκύει ένα άτομο πολύ δε σημαίνει ότι είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε σχέση. Γι' αυτό και θα προσπαθήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του, βγαίνοντας έξω και συζητώντας για διάφορα θέματα για να δεις αν υπάρχουν κοινά σημεία επαφής που θεωρείς πιο σημαντικά απ' ό, τι τη σωματική. Σήμερα πάντως η συνάντησή σας, αν γίνει, θα πάει πολύ καλά και θα διασκεδάσεις.
Σε σχέση: Αρκετή ενέργεια έχεις σήμερα γι' αυτό θα κάνεις διάφορα πράγματα με το ταίρι σου τα οποία του τα είχες υποσχεθεί εδώ και καιρό, αλλά κάτι γινόταν και όλο το αναβάλατε.


ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να κυκλοφορήσεις, να δεις και να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, με την ελπίδα ότι ανάμεσά του θα βρεις το πρόσωπο που αναζητάς γι' αυτό θα κανονίσεις με την παρέα σου να πάτε σε ένα πολυσύχναστο μέρος όπου οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες. Με το Δία σύμμαχό σου η εύνοια είναι δεδομένη αλλά χρειάζεται να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου για να δεις γρήγορα αποτελέσματα κι όσο συχνότερα βγαίνεις τόσο το καλύτερο.
Σε σχέση: Μια κουβέντα του συντρόφου σου μπορεί να σε δυσαρεστήσει προς στιγμήν αλλά επειδή δε θέλεις να σου χαλάσει τη διάθεση θα το στείλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και θα κάνεις σαν να μη συνέβη ποτέ.


Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου