Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Επιδόρπιο Γιαουρτιού

Συστατικά

800 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
ξύσμα από μισό λάιμ
μπισκότα τύπου digestive
10 μεγάλα φύλλα δυόσμου
3 κ.σ. ζάχαρη
λίγο ξύσμα λάιμ


Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ξύσμα από μισό λάιμ.
Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξει το μείγμα μας.
Σε ένα μούλτι βάζουμε το δυόσμο, τη ζάχαρη και λίγο ξύσμα λάιμ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτά.
Σερβίρουμε σε ποτήρι ψηλό για να φαίνεται πιό όμορφο.
Βάζουμε μπισκότο σπασμένο στόν πάτο του, μετά το μείγμα με το γιαούρτι και στο τέλος την αρωματισμένη ζάχαρη.



akispetretzikis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου