Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν οι ληστές με τις αποκριάτικες μάσκες

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Κατερίνη, έπειτα από συντονισμένη αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, οι 4 από τους 5 δράστες της ληστείας που είχε γίνει το Φεβρουάριο σε super market στην Ανδρομάχη...

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την πολύμηνη έρευνα, απογευματινές ώρες της 13-02-2015, εισήλθαν σε super market στην Ανδρομάχη και μεταμφιεσμένοι με αποκριάτικες μάσκες και περούκες αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ.

Για τη μετάβαση και τη διαφυγή τους, χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο που αφαίρεσαν με την απειλή βίας από νεαρό ζευγάρι, ξημερώματα της ίδιας ημέρας, σε ερημική τοποθεσία της Πιερίας.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδευμένη και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ειδικότερα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 5 άτομα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Κατερίνης.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, τρεις 27χρονους και έναν 41χρονο –όλοι τους ημεδαποί-, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της παράβασης της Νομοθεσίας περί όπλων. Να σημειωθεί πως ο ένας 27χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για παρόμοια αδικήματα, ενώ ως προς το ποινικό τους παρελθόν οι δράστες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για πλήθος παράνομων ενεργειών.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν αρμοδίως.



Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.



olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου