Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας καλούμε τους συναδέλφους Ξενοδόχους και γενικότερα τους ανθρώπους του Τουρισμού της Πιερίας τις κρίσιμες αυτές ώρες να δείξουμε Ψυχραιμία, Ωριμότητα και Ενότητα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΤΕ: Σε Ετοιμότητα ο Ελληνικός Τουρισμός

Οι σημαντικές εθνικές και πολιτικές εξελίξεις, όπως έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες, έχουν ήδη θέσει σε ετοιμότητα τον ελληνικό τουρισμό. Η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας, απολαμβάνοντας την εμπειρία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δεν έχει επηρεαστεί μέχρι στιγμής.


Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό να αξιοποιήσουν κάθε μέσο, την εμπειρία και την ωριμότητα που διαθέτουν για την αδιατάραχτη λειτουργία του ελληνικού τουρισμού.

Στόχος πρέπει να είναι να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου και να διαφυλαχθεί η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Αυτό που προέχει αυτήν τη στιγμή, είναι να προστατευθεί η εικόνα της χώρας, να ενημερώνονται υπεύθυνα οι ξένοι επισκέπτες, να εργαστούμε σκληρά ώστε να μην έχουμε ακυρώσεις και να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων και των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

Τις κρίσιμες επόμενες ημέρες για τη χώρα μας, καλούμαστε όλοι, Πολιτεία και ιδιωτικός τομέας, να επιδείξουμε ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ισχυρά αντανακλαστικά.
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, ΤΚ 60100 Κατερίνη
ΤΗΛ: 2351037219
ΦΑΞ: 2351046670
www.pieria-hotels.gr
email: pieriahotels@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου