Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τα τελευταία λόγια του «κροκοδειλάκια» πριν πεθάνει

Οργή από τον πατέρα του για την αποκάλυψη του εικονολήπτη

«Οργή και θλίψη» για τις αποκαλύψεις που έκανε ο εικονολήπτης που κατέγραψε τον φρικτό θάνατο του γιου του αισθάνεται ο πατέρας του «κροκοδειλάκια» Steve Irwin....

Ο αυστραλός φυσιολάτρης έγινε γνωστός παγκοσμίως για την αγάπη του για τους κροκόδειλους, τα φίδια και τους καρχαρίες. Το 2006 σκοτώθηκε σε ηλικία 44 ετών κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας καινούριας σειράς που ετοίμαζε με την κόρη του κοντά στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της Βορειοανατολικής Αυστραλίας.

Ο 44χρονος χτυπήθηκε στο στήθος από το δηλητηριώδες κεντρί ενός σαλαχιού. Το κεντρί καρφώθηκε στην καρδιά του και παρόλο που εκείνος το έβγαλε αμέσως, το δηλητήριο επενέργησε.

Ο εικονολήπτης Justin Lyons αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας τις τελευταίες στιγμές του Irwin. Είπε ότι βρισκόταν στο νερό μαζί του, όταν το σαλάχι του επιτέθηκε και καθώς προσπαθούσαν να φτάσουν στη στεριά με το σκάφος, ο κάμεραμαν τού έλεγε ξανά και ξανά «σκέψου τα παιδιά σου, σκέψου τη γυναίκα σου» για να τον ενθαρρύνει. Ο Irwin τότε γύρισε και τον κοίταξε και με ψυχραιμία του είπε «πεθαίνω…».

Ωστόσο, ο πατέρας του άτυχου φυσιοδίφη, Bob Irwin ενοχλήθηκε αρκετά από τις αποκαλύψεις του εικονολήπτη: «Προσωπικά, ένιωσα θλίψη και οργή για τα όσα είπε ο Justin. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς τον Steve, και δεν ήταν κάτι που βοήθησε σε αυτό», είπε σχετικά σε τηλεοπτική εκπομπή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου