Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Σαν σήμερα...Ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στο Προεδρικό μέγαρο

Αγαπητοί μας φίλοι & υποστηρικτές,

Ήταν πριν 8 χρόνια, στις 18 Απριλίου του 2007 όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των εκπροσώπων των φορέων απ΄ όλη την Ελλάδα που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα παιδιά που χρήζουν βοήθειας, προστασίας και φροντίδας.

Η δεξίωση με κάθε επισημότητα. Από το Ν. Πιερίας τιμήθηκαν για την προσφορά τους το Φιλανθρωπικό Σωματείο ατόμων με...
αναπηρία «Μέριμνα Παιδιού» και ο Σύλλογος Προστασίας Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» τον οποίο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χάρης Αναστασίου και ο αντιπρόεδρος κ. Αιμίλιος Ξανθόπουλος, καρδιολόγος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μ΄ αυτή την εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα τον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά εκείνους τους φορείς που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά και εξέφρασε την επιθυμία να συνδράμει κι΄ εκείνος με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια επίτευξης αυτού του σκοπού.
Ο κ. Χάρης Αναστασίου δήλωσε: «Ήταν μια αξέχαστη βραδιά. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εισπράξαμε με πολλή χαρά, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη αυτή την τιμητική πρόσκληση και είμαστε ευγνώμονες που μ΄ αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται το έργο που προσφέρουμε επί σειρά ετών. Του είπαμε: «Ήταν εξαιρετικά τιμητικό για μας να μας προσκαλέσετε στο Προεδρικό Μέγαρο». Επίσης του αναφέραμε ότι ήμασταν ορφανά του 1950 που υποστηρίζουμε εθελοντικά ορφανά του 21ου αιώνα, με έσοδα που προέρχονται από άτομα ευαίσθητα στις ανάγκες παιδιών σε ανάγκη ή σε κίνδυνο.
Ο κ. Παπούλιας μας συνεχάρη απαντώντας: «Δική μου είναι η τιμή, διότι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί σας, να σας γνωρίσω από κοντά και σας υπόσχομαι να πορευτούμε από κοινού για το καλύτερο μέλλον των παιδιών. Συνεχίστε το έργο σας με τα ορφανά παιδιά στην πατρίδα μας». Τον ρωτήσαμε αν θυμάται ένα καλό συνεργάτη του για πολλά χρόνια, τον Χάρη Ορφανίδη, διπλωμάτη, ο οποίος είναι και ιδρυτικό μέλος του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ.» Η απάντησή του Προέδρου ήταν: «Και βέβαια θυμάμαι τον Χάρη».

Δίχως αμφιβολία ήταν μια ύψιστη τιμητική διάκριση για τον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ως φορέας της Πιερίας που στηρίζει και βοηθά όλα αυτά τα χρόνια πάνω απο 1200 παιδιά σε ανάγκη ή σε κίνδυνο

******************************************************************************


Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1994 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη. Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1200 παιδιά. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είτε μέσω κάποιας χρηματικής δωρεάς, είτε με δωρεά σε είδος (τρόφιμα, παιχνίδια) είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν από το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  shop.benjaminorphans.com .D:\Dropbox\benjamin\0 MAKETES BENIAMIN AGKALIA\LOGOS\ΒΕΝΙΑΝΙΜ E-SHOP#LOGO.png
Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας.: 23510-22005   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου