Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τσίπρας: Ζήτησε να ενημερώσει τη Βουλή

Αίτημα προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας να συγκαλέσει την Ολομέλεια προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα για την διαπραγμάτευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός να απευθύνει ομιλία στις 20:00 προκειμένου να θέσει υπόψιν των... εκπροσώπων του κοινοβουλίου τις εξελίξεις σχετικά με την τρέχουσα διαπραγμάτευση.

Ο χρόνος που επέλεξε ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τη Βουλή, έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται - δύσκολα αλλά σε καλό κλίμα - ενώ υπάρχει και ο «πονοκέφαλος» της αντιπαράθεσης στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι διαξιφισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο.
Τελευταίο επεισόδιο είναι η αντιπαράθεση του Γιάννη Δραγασάκη με τον Θοδωρή Δρίτσα για τον ΟΛΠ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κίνα είπε ότι θα αυξηθούν τα έσοδα των ταμείων κατά 500 εκατ. ευρώ από την πώληση του ΟΛΠ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει το θέμα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε ότι «η κυβέρνηση έχει σαφώς τοποθετηθεί για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού».

Έτσι, ο κ. Τσίπρας, οδηγείται σε... νέες προγραμματικές δηλώσεις προκειμένου να βάλει τα πράγματα σε σειρά. Στην όποια... καινούρια σειρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου