Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Επιβεβαίωση Σακελλαρίδη: Στην ατζέντα της κυβέρνησης το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος

Με σαφή τρόπο επιβεβαίωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ότι το θέμα του δημοψηφίσματος υπάρχει μέσα στην ατζέντα της κυβέρνησης, φυσικά υπό προϋποθέσεις.

Ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA fm επισήμανε ότι δεν υφίσταται περίπτωση να προκηρυχθεί δημοψήφισμα εφόσον υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης με το Brussels Group και τους δανειστές μετά από... τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το ενδεχόμενο να προσφύγει η κυβέρνηση στη λύση του δημοψηφίσματος είναι ανοικτό, κατά τον κ. Σακελλαρίδη, μόνον εφόσον ζητηθούν από τους δανειστές συγκεκριμένα μέτρα. Τότε και μόνο και με αυτό το ερώτημα θα προκύψει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος.

ΝΔ: Η κυβέρνηση διατηρεί την αβεβαιότητα

Για διατήρηση της αβεβαιότητας κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης σχολιάζοντας τις αναφορές στελεχών της για δημοψήφισμα.

«Η κυβέρνηση, όχι μόνο δημιουργεί, αλλά και συντηρεί την αβεβαιότητα με το να διαψεύδει και να επαναφέρει μόνη της το δημοψήφισμα καθημερινά» αναφέρει.

Αναρωτήθηκε δε αν η κυβέρνηση έχει αναλογιστεί τι επίπτωση θα έχει αυτό στην οικονομία της χώρας σήμερα, αλλά και στην ευρωπαϊκή της πορεία, «τι ακριβώς απειλεί η κυβέρνηση ότι θα ρωτήσει τον Ελληνικό λαό; Αν θέλει να «αυτοκτονήσει»;» σχολιάζει ο κ. Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου