Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πολύτεκνος πατέρας στην Κατερίνη έγινε ληστής λόγω κρίσης

Στην παρανομία στράφηκε ένας απελπισμένος πολύτεκνος πατέρας στην Κατερίνη προκειμένου να βρει λύση στα αμέτρητα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο δράστης συνελήφθη στις 10.20 το πρωί για ληστεία σε βάρος 64χρονης γυναίκας στο κέντρο της πόλης, την οποία τραυμάτισε προκειμένου να της αποσπάσει όσα χρήματα είχε πάνω της.

Ο 57χρονος, κατά πληροφορίες, παρακολουθούσε τις κινήσεις της γυναίκας που...
λίγο πριν τη ληστεία είχε κάνει ανάληψη από ΑΤΜ τράπεζας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, την ώρα που το θύμα έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Κανάρη 5, όπου επρόκειτο να επισκεφθεί γιατρό, δέχθηκε την επίθεση. Ο δράστης χτύπησε την ανυποψίαστη ηλικιωμένη με σφυρί στο κεφάλι και άρπαξε την τσάντα της που περιείχε 520 ευρώ.

Βγαίνοντας, όμως, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης και είχαν ακούσει την 64χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο και ότι η ανέχεια τον ανάγκασε να προβεί σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.

Αυτό, βέβαια, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το έκνομο της πράξης του, για αυτό άλλωστε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης. Η 64χρονη παθούσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου