Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ

Τρείς μεγάλες εορταστικές συναυλίες θα δώσει τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Η πρώτη την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Χωριό των Χριστουγέννων που για πρώτη χρονιά διοργανώνεται φέτος στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης.

Η δεύτερη την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 1 το μεσημέρι. η Ορχήστρα Νέων Δίου θα εμφανιστεί στο εορταστικό πρόγραμμα της τηλεόρασης του Alpha στην εκπομπή «Επιστροφή στο Χωριό», τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ονειρούπολη της Δράμας. Η εκπομπή θα μεταδοθεί δορυφορικά σε όλο τον κόσμο.


Η τρίτη τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, η Ορχήστρα Νέων Δίου, θα δώσει εορταστική συναυλία στο συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, προσκεκλημένη από το δήμο στις «Γιορτές του Χειμώνα».

Επίσης η Ορχήστρα Νέων Δίου, θα εμφανιστεί στο εορταστικό πρόγραμμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, τα τηλεοπτικά γυρίσματα του οποίου θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου στην περιοχή του Δίου.
 

 Εμφάνιση 4.jpg

 Εμφάνιση 3.jpg

 Εμφάνιση 2.jpg

 Εμφάνιση 1.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου