Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Προληπτικός έλεγχος καρκίνου του μαστού

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας στάθμευσε το πρωί του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου η Κινητή Μονάδα Προληπτικού Ελέγχου του «Θεαγένειου» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας και σε συνεργασία με...
τη Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και το «Θεαγένειο» πραγματοποιήθηκαν δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για τις γυναίκες αστυνομικούς και τις συζύγους αστυνομικών από το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας, που στάθμευσε στον εξωτερικό χώρο του μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης.



Στόχος της παραπάνω πρωτοβουλίας, στην πραγματοποίηση της οποίας παραβρέθηκε και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας Αθανάσιος Μαντζούκας, ήταν η ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας θέλει να ευχαριστήσει το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Θεαγένειου» Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς και τον Δ/ντη της Χειρουργικής Μονάδας Ογκολογικού για το Μαστό του "Θεαγενείου" Νοσοκομείου, γιατρό-χειρουργό κ. Γεώργιο Συμπιλίδη που παραβρέθηκε στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου