Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Αγιασμός από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «ΝΕΦΕΛΕΣ»

Τον καθιερωμένο αγιασμό για να πάει καλά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «ΝΕΦΕΛΕΣ» στο γήπεδο της Ανδρομάχης, παρουσία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας , των Μελών της Διοίκησης , φίλων των Νεφελών, αθλητικών παραγόντων και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.




Ο αγιασμός τελέστηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, από τον σεβαστό Πατέρα της ενορίας Ανδρομάχης και αγαπητό σε όλους πάτερ – Στέφανο.



Μετά το τέλος του αγιασμού ο πάτερ – Στέφανος ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς εγωϊσμούς στον αγωνιστικό χώρο…αλλά με συνεργασία μεταξύ των παικτριών, με ήθος και σεβασμό, με πολλές νίκες και καλιέργεια Πνεύματος.



Επίσης συμβούλεψε τις παίκτριες να κάνουν τον σταυρό τους πριν μπούνε στο γήπεδο.

Η ομάδα των κοριτσιών στη συνέχεια, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση, υπό τις οδηγίες των προπονητών Ντίνου Δαυιδόπουλου και Ανθής Σαββίδου που δήλωσαν αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά και πως η ομάδα ξεκινά με τους καλυτέρους οιωνούς.

Η πρόεδρος της ομάδας κ. Μέλα Σιδηροπούλου ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή επιτυχία και μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, το αποτέλεσμα θα φανεί μέσα στο γήπεδο.
Μεταξύ άλλων, το παρών στον αγιασμό έδωσαν εκτός από τα μέλη της Διοίκησης και τις παίκτριες των ΝΕΦΕΛΩΝ , παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου , ο Πρόεδρος κ. Καράτζογλου και ο γραμματέας κ. Ζωγράφος, ο πρόεδρος της Ελπίδας Ανδρομάχης κ. Αθανάσιος Τζίμας και εκρόσωποι της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας που αποτελούνταν από τον πρόεδρο κ. Θεόδωρο Γρηγορόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Αχιλλέα Δημητρίου, την γραμματέα κ. Μαρία Αμβροσιάδου και την έφορο κ. Ουρανία Λιακοπούλου.

Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου

pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου