Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Με βίασε μια γυναίκα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πήγε σε γκαλερί που εμφανιζόταν ο ηθοποιός με τον σύζυγό της, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν στη σειρά για να τον δουν...
Ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από μια γυναίκα ισχυρίζεται τώρα ο Αμερικανός ηθοποιός Shia LaBeouf, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει προβληματίσει το Χόλιγουντ με την παράξενη συμπεριφορά του.

Τώρα, ο 28χρονος αποκαλύπτει μέσα από συνέντευξή του ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα πέρυσι, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ εκείνος εργαζόταν σκληρά για ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ. Για την παράσταση αυτή, ο ηθοποιός έπρεπε να μείνει σε γκαλερί του Λος Άντζελες, με μια σακούλα στο κεφάλι -η οποία έγραφε "Δεν είμαι πια διάσημος"- για πέντε ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον LaBeouf, μια γυναίκα του επιτέθηκε, τον έγδυσε και τον βίασε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο μικρό δωματιάκι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ηθοποιό, η γυναίκα πήγε στην γκαλερί με τον σύζυγό της και ενώ εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν στη σειρά για να τον δουν, μεταξύ των οποίων και η σύντροφός του, Mia Goth!

«Κάθισε στα πόδια μου για δέκα λεπτά, με έγδυσε και με βίασε», είπε ο LaBeouf σε μια στο Dazed Digital, προσθέτοντας ότι δεν ήταν καθόλου ευχάριστο ούτε για εκείνον, ούτε για τον σύζυγό της γυναίκας, αλλά ούτε και για τη φίλη του, η οποία -όπως ανέφερε ο ηθοποιός- πληγώθηκε πολύ.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου