Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτός που θέλουν οι άλλοι.

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις προβληματιστεί και δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλει να κάνεις. Πιθανόν να σε έχουν ενοχλήσει κάποιες υποχρεώσεις που σου χαλάνε την αρμονία και την ηρεμία σου. Μην δίνεις και τόσο μεγάλη βάση σε θέματα που τελικά μπορεί να σε βάζουν σε διαδικασία καχυποψίας ή ακόμα επικριτικής συμπεριφοράς.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι όλα γίνονται για το καλό σου, αλλά δεν σου είναι εύκολο να διαπραγματευτείς κάποιες θεωρίες του άλλου ατόμου που δεν σε βάζει στη ζωή του με τον τρόπο που εσύ θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αμφιβάλλεις για κάποιες τεχνικές σου και προσπαθείς να γίνεις περισσότερο αναλυτικός ή ακόμα να ενημερωθείς με έναν πολύ πιο λεπτομερή τρόπο, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις το σωστό και ωφέλιμο από το λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις μια καλύτερη οπτική γωνία όλων των θεμάτων και προσπαθείς με τον τρόπο σου να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές σου, για να βρεθείς σε μια κατάσταση ετοιμότητας και αυτό σε κάνει να νιώθεις μεγάλη ασφάλεια.
Ερωτικά: Επειδή με τον τρόπο σου νιώθεις ότι όλα τα έχεις υπό έλεγχο για αυτό δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου, κυρίως με τον Ιχθύ που τις πιο πολλές φορές νιώθεις ότι ταιριάζετε αλλά θέλει και μια ειδική μεταχείριση. Με την Παρθένο βρίσκεται πολλά κοινά σημεία και πιθανόν να ξεκινήσεις κάτι ανάλαφρο αλλά με μεγάλο ταίριασμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Απευθύνεσαι σε συνεργάτες που κατά κάποιο τρόπο έχεις μια καλή επιρροή πάνω τους, κυρίως αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη κάνεις μέχρι τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου γιατί νιώθεις συναισθηματικό μπέρδεμα και η ευαισθησία δε σε αφήνει να ξεχωρίσεις ακόμα ποιοι τομείς σπουδών σε ενδιαφέρουν. Είναι πολύ πιθανό να σου χρειάζεται τώρα αυτή η απόφαση, αλλά το ότι είναι δύσκολο σου δίνει μια μικρή δικαιολογία που δεν έχεις ακόμα κατασταλάξει στις επιλογές σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Ιχθύ σε τραβάει τόσο πολύ αλλά συγχρόνως σε απομακρύνει από την αλήθεια σου, γιατί κατορθώνει και σε βάζει μέσα σ' ένα παιχνίδι κι εσύ το μόνο που κάνεις είναι να παρασύρεσαι όλο και περισσότερο. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια αποδιοργάνωση γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις ή με ποια τεχνική θα προχωρήσεις για να βρεις σωστή ανταπόκριση από την πλευρά των συνεργατών σου. Πιθανόν να σε έχουν παρασύρει κάποια άτομα και να μη σου είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου. Σιγά σιγά και χωρίς άγχος, με την απλή λογική, θα τα καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είσαι σε μια φάση που μπορείς να τα καταφέρεις και πάνω από όλα να προσφέρεις σωστά και με τον τρόπο που μόνον εσύ ξέρεις. Η πιθανότητα να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας θα σου φτιάξει το κέφι και θα σου ανεβάσει το ηθικό, επειδή περνάτε καλά μαζί. Ένα ωραίο τραπέζι με προσεγμένα φαγητά θα είναι ένας τρόπος να εξιλεωθείς και να μη νιώθεις ενοχές ότι δεν τους προσέχεις.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο συμβαίνει κάτι καλό που αν υπάρχουν ψυχικά περιθώρια μπορεί να σώσετε την κατάσταση γιατί έχετε αγάπη ακόμα μεταξύ σας. Απλά να μην αφήνετε να παρεμβαίνουν τρίτοι στην κοινή σας ζωή γιατί τότε υπάρχουν επιρροές που δεν είναι εύκολο μετά να τις βγάλετε από το μυαλό σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να μελετήσεις περισσότερο κάποια έγγραφα που πιθανόν να τα έχεις πάρει μαζί σου γιατί δε θέλεις να μένεις πίσω στην δουλειά σου. Το πρακτικό μέρος δεν το φοβάσαι γιατί έχεις δυνατότητες να τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Επεξεργάζεσαι διάφορες πληροφορίες οι οποίες σου φαίνονται αρκετά προχωρημένες και δεν ξέρεις αν μπορείς λόγω του συντηρητισμού που έχεις να τις αποδεχτείς πλήρως. Αλλά μάλλον είναι αναγκαίες γιατί χωρίς αυτές δεν θα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα.
Ερωτικά: Μερικές φορές οι υποχρεώσεις της σχέσης σου φαίνονται σαν αγγαρεία, με συνέπεια να δυσκολεύεσαι να απομονώσεις το καλό κομμάτι και να μη δώσεις σημασία σε κάποια θέματα που απασχολούν και τους δύο. Όμως, θα καταφέρεις, λόγω της καλής επικοινωνίας που έχεις, να ξεπεράσεις την καταπίεση που νιώθεις και να λειτουργήσεις συντροφικά. Με τον Ιχθύ έχεις κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, αλλά σε έλκει ο τρόπος που σε κοιτάει και που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να μπεις στον ονειρικό του κόσμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι με κάποιο τρόπο βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν θέλεις με τίποτε να χάσεις. Αλλά συγχρόνως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την λογική για να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται και με την επιβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να χρειάζεσαι έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σου γιατί χωρίς να το καταλάβεις πιθανόν να τους δείχνεις ένα πρόσωπο που θέλουν να δουν, το οποίο όμως δεν είναι αληθινό. Δηλαδή, με τον καθένα που συνδιαλέγεσαι, του δείχνεις αυτό που θέλει να δει ή να ακούσει και νομίζει ότι βρίσκει υποστηρικτές αλλά και συνοδοιπόρους.
Ερωτικά: Η προσωπική σου σφραγίδα μπορεί να ενοχλήσει ένα πρόσωπο που είστε μαζί και κυρίως τον Σκορπιό που φοβάται γιατί νιώθει ότι μπορεί να τον/την εγκαταλείψεις, λόγω της λογικής που την βάζεις μερικές φορές πάνω από όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεσαι στον στόχο σου, ασχέτως αν η αυθυποβολή ή η φαντασία δεν σε βοηθούν να βλέπεις τα άτομα όπως εσύ θέλεις. Το πιο σημαντικό είναι η αμείωτη προσοχή που πρέπει να δείξεις για να μη γίνουν λάθη που μετά δεν μαζεύονται.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν κάνεις τα πράγματα σωστά επειδή ίσως νιώθεις ότι υπάρχει ένας πόλεμος που δεν μπορείς να τον απομακρύνεις από την ζωή σου. Κυρίως με κάποια άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, που σίγουρα θα σε κατηγορούν γιατί δεν μπορούν "να δουν πέρα από τη μύτη τους".
Ερωτικά: Αναρωτιέσαι ποια θα είναι η τελική σου κίνηση με τον Παρθένο αλλά και με τον Ταύρο. Γιατί εσύ περιμένεις μια τελειωτική λύση αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Οι συμπτώσεις πάντως μπορεί να μην είναι τόσο τυχαίες αλά συγχρόνως δεν μπορείς να βγάζεις και αυθαίρετα συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις ένα αρνητικό γεγονός να σου κάνει κακό, επειδή έχεις μια ευαισθησία την οποία αυτή την περίοδο δεν μπορείς εύκολα να διώξεις από το πίσω μέρος του μυαλού σου. Για αυτό πιθανόν να έχεις ανάγκη να σταματήσει ο ανταγωνισμός με τα άλλα άτομα που κάνετε ακόμα και την ίδια δουλειά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταθείς αντάξιος/α των επιλογών σου γιατί έχεις πιθανότητα επιτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν αφήνεις να φύγει ο χρόνος, έτσι, μέσα από τα χέρια σου και τον αξιοποιείς φτιάχνοντας ή επιδιορθώνοντας το σπίτι σου ή το χώρο ενός πολύ δικού σου ατόμου. Η διάθεσή σου να κάνεις δίαιτα θα σε βοηθήσει να σταματήσεις τη λάθος διατροφή και να επιδοθείς στις σωστές συνήθειες. Κυρίως η γυμναστική θα σε βοηθήσει να φύγει η αρνητική ενέργεια που κουβαλάς κατά εποχές.
Ερωτικά: Δεν θέλεις με τίποτε να χαρακτηριστείς σαν γκρινιάρης/α για αυτό συγκεντρώνεις πρώτα τα απαραίτητα στοιχεία και μετά κάνεις αυτό που θέλεις να ξεκινήσεις και, μάλιστα, χωρίς να το μάθεις κάποιος από το στενό σου κύκλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή δεν θέλεις να φανείς σαν ένα άτομο που δεν έχει την δική του ατομικότητα, συγκεντρώνεις πρώτα τα στοιχεία που θέλεις και μετά μπορεί να επέμβεις κιόλας αναλαμβάνοντας κάποιες πολύ δυναμικές πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μην αφήνεις την κακή διάθεση να σε πάρει από κάτω, γιατί και χωρίς να έχεις κάτι ιδιαίτερο έτσι και αλλιώς μπορεί να πέσεις ψυχολογικά από τη μουντάδα του καιρού και μόνο. Το ζητούμενο είναι να κάνεις τις δουλειές σου και να μην αφήσεις τίποτε στην μέση.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο θα βρεθείς πολύ κοντά αρκεί να μη σου δημιουργεί εκνευρισμό και να τον δέχεσαι όπως είναι, κι ας τα ψειρίζει με ένα δικό του τρόπο. Η δικαίωση πάντως θα έρθει από ένα Λιοντάρι ή ένα Ζυγό και αυτό θα σε ωφελήσει γιατί θα σε κάνει να νιώσεις ότι αξίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να δουλέψεις πολύ σοβαρά γιατί μπορεί να πιέζεσαι από τον χρόνο ή να έχουν τεθεί χρονικά όρια. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δημιουργήσεις μια πολύ δυναμική φάση και αυτό σίγουρα θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις εμπειρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Γεύεσαι κάποιες δυνατές συγκινήσεις και οι εμπειρίες σου θα σε βοηθήσουν να δεις την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων σου. Η ασχολία σου με τα φυτά σου και με ζωάκια θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και την ένταση ή το στρες που μπορεί να έχεις.
Ερωτικά: Η θεωρία μερικές φορές θα χρειαστεί να γίνει πράξη και έτσι θα δικαιωθείς, γιατί θα δεις ότι τελικά όλα πάνε όπως τα θέλεις. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Παρθένο επειδή θα βρεθούν κάποια καλά σημεία επικοινωνίας μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος και θα το βρεις, γιατί θα έχεις τη λογική να κάνεις σωστή διαχείριση των καταστάσεων. Η ταυτότητά σου θα σε βοηθήσει και βγάλεις όλα σου τα ταλέντα στην επιφάνεια. Θα δουλέψεις καλά και θα προσγειωθείς σε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα να τα κινήσεις σε άλλες περιπτώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις κάποιες δυσκολίες που με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσεις να τις αντιμετωπίσεις γιατί δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Η διατροφή σου και θέματα ρουτίνας της υγεία σου θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή. Η καθημερινότητά σου θα σε πάει αλλού από εκεί που θέλεις να πάς εσύ. Πάντως τα θέματα ομορφιάς και βελτίωσης της εξωτερικής σου εμφάνισης θα σε κάνουν να κινηθείς με στόχο να επιμεληθείς όλα αυτά που είναι αναγκαία για την αναβάθμισή σου.
Ερωτικά: Έχεις μια δυσθυμία γιατί θα πρέπει να δείχνεις φροντίδα συνέχεια κάτι που από τη μια σου αρέσει αλλά από την άλλη νιώθεις ότι δεν παίρνεις αυτά που θέλεις. Όλο το παιχνίδι όμως είναι στο μυαλό σου. Προσπάθησε να δώσεις εσύ και μετά θα δεις ότι αλλάζουν τα πάντα γύρω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολύ δουλειά αφήσει πίσω και επειδή είναι όλα αγγαρεία τα ανέβαλες όλο και περισσότερο. Σήμερα όμως δεν θα μπορέσεις να τα αφήσεις ημιτελή γιατί θα... μπουρδουκλωθείς περισσότερο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα πρέπει από εβδομάδα να τις οργανώσεις καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές που με τον τρόπο σου θα καταφέρεις να τις μειώσεις και κυρίως θα κάνεις τελικά πράξη αυτά που φοβάσαι ή αποφεύγεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου και για τους άλλους.
Ερωτικά: Η δοτική σου πλευρά θα φανεί μέσω της προσφοράς σου στις ανάγκες των άλλων που μπορεί να σε έχουν πνίξει γιατί είναι πολλές. Όμως εσύ αυτό το διάστημα έχεις το κουράγιο και μπορείς να στέκεσαι με έναν τρόπο πολύ δυνατό και κυρίως πολύ πρακτικό που άλλες φορές δεν μπορούσες να έχεις. Η δικαίωση από έναν Ζυγό θα σε φέρει πολύ κοντά του. Με τον Παρθένο τα πράγματα είναι πιο βατά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τις επιταγές των συνεργατών ή των ατόμων που βρίσκονται δίπλα τους και με κάποιο τρόπο σε επηρεάζουν, προκειμένου να βελτιώσεις και εσύ κάποια πράγματα τα οποία εδώ και καιρό δεν μπορούσες ούτε καν να διανοηθείς να αλλάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου