Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Τετάρτη 01-10-2014

Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική σήμερα στο Champions League με τις αναμετρήσεις των άλλων τεσσάρων ομίλων. Τα φώτα από Ελληνικής πλευράς πέφτουν φυσικά στη Σουηδία που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε.



Το απόγευμα, για το 1ο όμιλο, ο Ολυμπιακός όπως αναφέραμε και νωρίτερα θα φιλοξενηθεί από τη Μάλμε. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν το 2 στα 2 σε μια δύσκολη έδρα. Στο 1,95 το διπλό του Ολυμπιακού, στο 3,50 ο άσσος της Μάλμε (stoiximan 4.25). Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση όπου ίσως και να κρίνει τη πρώτη θέση του ομίλου αν και είναι νωρίς ακόμα. Στο 2,05 ο άσσος της Ατλετικο, στο 3,20 το διπλό των Ρωμαίων.

Για το 2ο όμιλο, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονται εκτός έδρας ψάχνοντας τη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση απέναντι σε Βασιλεία και Λουντογκόρετς αντίστοιχα. Μόλις στο 1,15 το διπλό της Ρεάλ, στο 1,95 το διπλό της Λίβερπουλ που έχει αρκετά δύσκολη αποστολή.  

Για τον 3ο όμιλο, η Ζενίτ θα υποδεχτεί τη Μονακό με τους Ρώσους να είναι το φαβορί της αναμέτρησης και τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,55 (nokibet 1.68). Για τον ίδιο όμιλο, η Μπάγερν Λεβρκούζεν θα υποδεχτεί τη Μπενφίκα. Στο 1,80 ο άσσος της Λεβρκούζεν, στο 3,60 το διπλό της Μπενφίκα.

Στον 4ο όμιλο, η Άρσεναλ θα αγωνιστεί εντός έδρας με τη Γαλατάσαραϊ με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,45 ενώ η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άντερλεχτ με το διπλό να κυμαίνεται στο 1,55.

Στην Αγγλία για τη Τσάμπιονσιπ, διεξάγονται απόψε τρεις αναμετρήσεις. Η Γούλβς θα υποδεχτεί τη Χάντερσφιλντ ενώ την ίδια ώρα η Λιντς θα αναμετριέται με τη Ρέντινγκ. Στο 1,65 ο άσσος της Γουλβς (mybet 1.70), στο 2,35 ο άσσος της Λιντς. Λίγο αργότερα, η Φούλαμ θα υποδεχτεί τη Μπόλτον με τον άσσο να έχει απόδοση 1,90.

Μετά τα μεσάνυχτα για το Κόπα Σουνταμερικάνα έχουμε την αναμέτρηση της Μπαϊα με τη Σεζάρ Βαγιέχος. Στο 1,45 ο άσσος της Μπαϊα ενώ στο 1,35 βρίσκουμε τον άσσο της Ατλέτικο Νασιονάλ με τη Βιτόρια Μπαϊα λίγο αργότερα. Η Έμελεκ θα φιλοξενήσει τη Γκοϊάς με τον άσσο να τον συναντάμε στο 1,75. 

Για το κύπελλο Αργεντινής, η Εστουδιάντες θα φιλοξενήσει την Ιντεπεντιέντε ενώ για το πρωτάθλημα η Σαν Λορέντσο την Όλιμπο. Στο 1,70 ο άσσος της Σαν Λορέντσο, στο 2,35 ο άσσος της Εστουδιάντες.  

Στη Βραζιλία, σήμερα διεξάγονται τέσσερα παιχνίδια για το κύπελλο. Νωρίς, η Κρουζέιρο θα υποδεχτεί την Α Μπε Σε Νατάλ ενώ η Μποταφόγκο την Σάντος σε μια αρκετά ενδιαφέρον μονομαχία. Στο 2,35 ο άσσος της Μποταφόγκο, στο 2,55 της Σάντος. Αργότερα, η Φλαμένγκο θα αγωνιστεί στην έδρα της Αμέρικα Νατάλ με το διπλό να κυμαίνεται στο 2,05 ενώ στο 1,95 βρίσκουμε τον άσσο της Κορίνθιανς απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο.

http://www.opap.gr/web/guest/praktoreio-football#d-3658

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου