Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε την κλειδαριά που δεν παραβιάζεται!!

Ο 66χρονος Μπομπ Φίτζον από το Λονδίνο κατάφερε να δημιουργήσει τη νούμερο ένα κλειδαριά ασφαλείας που ταιριάζει σε κάθε πόρτα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Η κλειδαριά αυτή είναι φορητή, εύχρηστη και ζυγίζει λιγότερο από ένα iPhone.

Ο Φίτζον εμπνεύστηκε την...
ιδέα της «έξυπνης» κλειδαριάς στην προσπάθειά του να βρει έναν τρόπο ώστε να κρατήσει τα εγγόνια του ασφαλή όπου κι αν βρίσκονται. Έτσι, σκέφτηκε να δημιουργήσει μια κλειδαριά που θα εφαρμόζει σε όλες της πόρτες και θα είναι ικανή να κρατά μακριά οποιονδήποτε προσπαθήσει να εισβάλλει σε ξένο χώρο. Η κλειδαριά του Μπομπ Φίτζον είναι σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζει στις πόρτες σπιτιών, ξενοδοχείων, ακόμη και ντουλαπιών αποθήκευσης και έτσι αποτελεί ιδανικό δώρο για όσους αγαπούν τα ταξίδια.




Ο ηλικιωμένος άντρας μελέτησε, σχεδίασε, και δοκίμασε την εφεύρεσή του στο σπίτι του και παραδέχτηκε πως για να καταφέρει να κυκλοφορήσει την πατέντα στην αγορά χρειάστηκε να δεχτεί χρήματα από δωρεές ύψους 12.500 ευρώ από ανθρώπους που πίστεψαν στην επιτυχία της δημιουργίας του. Ο Φίτζον τους αποζημίωσε με το παραπάνω χαρίζοντας τους τις πρώτες κλειδαριές που βγήκαν στην αγορά για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Η κλειδαριά στοιχίζει μόλις 31 ευρώ και εξασφαλίζει στους ταξιδιώτες ήρεμες διακοπές χωρίς τη δυσάρεστη έκπληξη της απώλειας των προσωπικών τους αντικειμένων. Ο Λονδρέζος εφευρέτης δηλώνει πολύ περήφανος για την ιδέα του και καλεί τον κόσμο να δοκιμάσει την κλειδαριά που δημιούργησε. «Κάποια μέρα δε θα μπορώ να ταξιδεύω πια και θέλω να είμαι βέβαιος πως όταν τα εγγόνια μου θα κάνουν μόνα τους τις εκδρομές τους θα είναι 100% ασφαλή», παραδέχεται ο Μπομπ Φίτζον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου