Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Τρίτη 30-09-2014

Τρίτη σήμερα με το κουπόνι του στοιχήματος μας να αποτελείται κυρίως από τα παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League καθώς και άλλες αναμετρήσεις από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.



Το απόγευμα, για το 5ο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστεί στη Ρωσία απέναντι στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον άσσο να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μόλις στο 1,25. Το βράδυ, για τον ίδιο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει τη Ρόμα σε μια αρκετά ενδιαφέρον αναμέτρηση αφού οι Ιταλοί δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Στο 1,60 ο άσσος της Σίτι, στο 4,75 το διπλό των Ρωμαίων.  
Για τον 6ο όμιλο, η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση. Μικρό προβάδισμα νίκης για τους Καταλανούς με το διπλό να το βρίσκουμε στο 1,95 ενώ τον άσσο της Παρί στο 3,40. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Άγιαξ στη Κύπρο με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες κοντά στο 2,45.
Για τον 7ο όμιλο, η Τσέλσι έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Οι δύο ομάδες ψάχνουν τη πρώτη τους νίκης για φέτος στη διοργάνωση με τη Τσέλσι να είναι το φαβορί της αναμέτρηση με το διπλό να προσφέρεται στο 1,65. Η Σάλκε αναμένεται να έχει ευκολότερο έργο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάριμπορ με τον άσσο να προσφέρεται μόλις στο 1,25.  
Για τον 8ο όμιλο, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μπάτε Μπόρισοφ ενώ Σαχτάρ Ντόνετσκ θα φιλοξενήσει τη Πόρτο. Στο 1,70 το διπλό της Μπιλμπάο, στο 2,35 ο άσσος της Σαχτάρ.

Στην Αγγλία για τη Τσάμπιονσιπ, διεξάγεται σήμερα η 10η αγωνιστική. Στις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας, η πρωτοπόρος Νόριτς θα φιλοξενήσει τη Τσάρλτον με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,45. Η Γουίγκαν θα υποδεχτεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 2,25 ενώ το διπλό στο 2,65. Στο 1,90 ο άσσος της Γουάτφορντ απέναντι στη Μπράντφορντ ενώ στο 1,90 βρίσκουμε τον άσσο της Μίλγουολ απέναντι στη Μπέρμιγχαμ. Στη Κόνφερενς, διεξάγεται η 13η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Μπαρνέτ θα αγωνιστεί στην έδρα της Μπρέιντρι Ταόυν με το διπλό να προσφέρεται στο 2,00 ενώ στο 1,85 συναντάμε το διπλό της Χάλιφαξ στην έδρα της Άλφρετον. Γκρίσμπι και Γουόκινγκ αναμένεται να έχουν εύκολη βραδιά στην έδρα τους απέναντι σε Σάουθπορτ και Μόνιτον Τάουν αντίστοιχα ενώ η Τορκί θα φιλοξενηθεί από τη Φόρεστ Γκριν με τον άσσο των γηπεδούχων να κυμαίνεται στο 2,25.  

Για τη Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας, η Αμπερντίν θα υποδεχτεί τη Σεν Μίρεν με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,50. Για την Ιρλανδία, η Σεντ Πάτρικς θα φιλοξενήσει τη Μποέμιαν ενώ την ίδια ώρα η Ντέρι θα αγωνίζεται στην έδρα της Μπρέι. Στο 2,05 το διπλό της Ντέρι, στο 1,55 ο άσσος της Σεντ Πάτρικς. Λίγο αργότερα, η Σάμροκ Ρόβερς δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολία στην αναμέτρηση με τη Γιου Σι Ντι.

Τέλος, μετά τα μεσάνυχτα για τη 2η Κατηγορία της Βραζιλίας έχουμε τρεις αναμετρήσεις. Η Σεάρα θα αγωνιστεί στην έδρα της Βίλα Νόβα ενώ την ίδια ώρα η Σαμπάιο Κορρέα θα φιλοξενήσει τη Πορτουγκέσα. Στο 1,85 το διπλό της Σεάρα, στο 1,60 ο άσσος της Κορρέα. Λίγο αργότερα, η Πόντε Πρέτα θα υποδεχτεί τη Παρανά με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,45. Στο Μεξικό, ο άσσος της Λεόν με τη Μοντερέι βρίσκεται στο 1,95 όσο και ο άσσος της Άτλας με τη Κερετάρο ενώ στο 1,85 βρίσκουμε τον άσσο της Τίγκρες απέναντι στη Σάντος Λαγκούνα.

http://www.opap.gr/web/guest/praktoreio-football#d-3657

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου