Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Σάββατο 20-09-2014

Σάββατο σήμερα με το κουπόνι του στοιχήματος μας να είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες μονομαχίες για τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους.



Για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται η 5η αγωνιστική σήμερα. Νωρίς το μεσημέρι η ΚΠΡ θα υποδεχτεί τη Στόουκ σε μια αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες ψάχνουν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μοιρασμένες οι αποδόσεις νίκης των δύο ομάδων, κοντά στο 2,50 ο άσσος της ΚΠΡ, στο 2,40 το διπλό της Στόουκ. Το απόγευμα, η τελευταία στη βαθμολογία Νιούκαστλ ψάχνει τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χαλ με τον άσσο να προσφέρεται στο 1,95 (nokibet 2.14). Αμφίρροπες μονομαχίες και στις αναμετρήσεις της Μπέρνλι με τη Σάντερλαντ αλλά και της Σουόνσι με τη Σαουθάμπτον με τον άσσο της Σουόνσι να τον βρίσκουμε στο 2,25 ενώ την Μπέρνλι στο 2,35. Η Άρσεναλ έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Άστον Βίλα όπως και η Λίβερπουλ λίγο αργότερα που θα αγωνιστεί στην έδρα της Γουεστ Χαμ. Στο 1,70 το διπλό της Άρσεναλ, στο 1,65 της Λίβερπουλ.Στο κουπόνι μας μπορούμε να βρούμε και παιχνίδια και από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας οι οποίες μας προσφέρουν πληθώρα επιλογών.

Στην Ισπανία
, λείπει το μεγάλο ντέρμπι αυτή την αγωνιστική όπου σήμερα διεξάγονται τέσσερα παιχνίδια. Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονται στην έδρα της Λα Κορούνια με τη «βασίλισσα» να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Σοσιεδάδ και Ατλέτικο. Μόλις στο 1,25 το διπλό. Η Μπιλμπάο θα φιλοξενήσει τη Γρανάδα με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,35 όσο είναι και ο άσσο της Ατλέτικο Μαδρίτης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα. Αργά το βράδυ η Εσπανιόλ θα υποδεχτεί τη Μάλαγα, με τον άσσο να έχει απόδοση 2,00 ενώ το διπλό στο 3,15.  

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα τη παράσταση κλέβει το ντέρμπι μεταξύ της Μίλαν και της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο. Στο 2,25 το διπλό της πρωταθλήτριας Γιουβέντους, στο 2,80 ο άσσος της Μίλαν. Λίγο νωρίτερα, η Τσεζένα θα έχει υποδεχτεί την Έμπολι με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες στο 2,45.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστεί στην έδρα του Αμβούργου που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Τη πρώτη της νίκης ψάχνει η Σάλκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον άσσο στο 1,55 ενώ στο 1,85 βρίσκεται ο άσσος της Άουγκσμπουργκ απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης. Η Στουτγάρδη θα υποδεχτεί τη Χοφενχάιμ ενώ η Πάτερμπρορν το Αννόβερο με τον άσσο της Στουτγάρδης να κυμαίνεται στο 2,35 ενώ το διπλό του Αννόβερο στο 2,25. Λίγο αργότερα, η Ντόρτμουντ θα ατνιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μάιντζ με το διπλό για τη Μπορούσια να το βρίσκουμε στο 1,55.

Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί τη Ρεν με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,50, στο 1,65 ο άσσος της Λοριάν με τη Ρεμς ενώ στο 1,70 συναντάμε τον άσσο της Ναντ απέναντι στη Νις.

Στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λιγκ, σήμερα διεξάγονται τρία παιχνίδια. Το μεσημέρι η Ξάνθη θα υποδεχτεί το Λεβαδειακό. Στο 1,85 ο άσσος για τη Ξάνθη (stoiximan 1.90), στο 3,65 το διπλό του Λεβαδειακού. Το απόγευμα, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο απέναντι ΟΦΗ με το διπλό να έχει απόδοση 2,40 ενώ ο άσσος 2,60, ενώ χαμηλός είναι ο άσσος του Ολυμπιακού που θα υποδεχτεί στο Φάληρο τη πρωτοπόρο και αήττητη Βέροια.  

Στην Ολλανδία, η Εξελσιόρ θα φιλοξενήσει τη Ντόρντρεχτ τα με τον άσσο στο 1,95. Στο 1,60 βρίσκουμε τον άσσο της Ντε Χαάγκ απέναντι στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς ενώ στο 1,60 κυμαίνεται ο άσσος της Φίτεσε απέναντι στη Χέρενφεν.

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής, η Εστουδιάντες θα υποδεχτεί στην έδρα της τη Χιμνάσια Λα Πλάτα με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,85. Η Ολίμπο θα φιλοξενήσει τη Μπελγράνο ενώ η Βελέζ Σάρσφιλντ την Ατλέτικο Ραφαέλα. Στο 2,30 ο άσσος της Ολίμπο, στο 1,70 της Βελέζ. Στη Βραζιλία, η Ιντερνασιονάλ θα αγωνιστεί στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε ενώ η Μποταφόγκο στην έδρα της Κρισιούμα.

http://www.opap.gr/web/guest/praktoreio-football#d-3647

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου