Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Τετάρτη 17-09-2014

Τετάρτη σήμερα με τη 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League να συνεχίζεται και σήμερα για τους άλλους ομίλους. Στο κουπόνι μας μπορούμε να βρούμε και άλλα παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας αλλά και από την Αγγλία και τη Φιλανδία.


Για τον E' όμιλο, ξεχωρίζει φυσικά η μεγάλη αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Γερμανία. Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί πέρσι στους ομίλους με τη Σίτι να φεύγει με το διπλό σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Στο 1,60 ο άσσος της Μπάγερν, στο 4,50 το διπλό της Σίτι. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρόμα θα υποδεχτεί τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο 1,45 ο άσσος της Ρόμα (nokibet 1.55), στο 6,00 το διπλό της ΤΣΣΚΑ. Στον ΣΤ' όμιλο, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ. Ακλόνητο φαβορί οι Καταλανοί με τον άσσο να προσφέρεται με χάντικαπ ενός γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στην Ολλανδία, ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει τη Παρί Σεν Ζερμέν με τους Γάλλους να ψάχνουν το θετικό ξεκίνημα. Στο 1,70 το διπλό της Παρί.

Για τον Ζ΄ όμιλο του Champions League, η Τσέλσι ξαναβρίσκει μπροστά της στους ομίλους τη Σάλκε με τις δύο ομάδες να είχαν κονταροχτυπηθεί και πέρσι. Στο άλλο παιχνίδι για τον όμιλο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα φιλοξενηθεί από τη Μάριμπορ με το διπλό των Πορτογάλων να κυμαίνεται στο 1,85. Στο Η' όμιλο η Πόρτο αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ με αντίπαλο τη Μπάτε Μπόρισοφ με τον άσσο μόλις στο 1,22 ενώ η Ατλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχτεί τη Σαχτάρ στην Ισπανία με τον άσσο στο 1,85 (stoiximan 1.95).

Στην Αγγλία και τη Τσάμπιονσιπ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει με τις μονομαχίες της Μπλάκμπερν με τη Ντέρμπι και της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Φούλαμ. Φαβορί η Νότιγχαμ με τον άσσο στο 1,65 ενώ μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις της αναμέτρησης της Μπλάκμπερν με τη Ντέρμπι. Για τη 1η Κατηγορία, η Φλίτγουντ Τάουν θα αναμετρηθεί με τη Μπάρνσλεϊ με τον άσσο να κυμαίνεται στο 2,05.

Στη Φιλανδία, διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα. Η Βαάσα θα φιλοξενήσει τη Ροβανιέμι με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 2,00 (mybet 2.35). Μοιρασμένες οι αποδόσεις στην αναμέτρηση της Μαριεχάμν με τη Σεϊναγιόεν ενώ στο 1,75 κυμαίνεται το διπλό της Ίντερ Τουρκου με τη Τουρκου. Η Χόνκα θα φιλοξενήσει τη Μιλικόσκι με τον άσσο να βρίσκεται στο 2,45 ενώ το διπλό στο 2,30. Στην Αυστρία, η Γκρόντιγκ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αλταχ ενώ η Ραπίντ Βιέννης θα φιλοξενηθεί από τη Νεουστάντ. Στο 1,90 ο άσσος της Γκρόντιγκ, στο 1,65 το διπλό της Ραπίντ.

Μετά τα μεσάνυχτα, για τη 1η Κατηγορία της Βραζιλίας διεξάγεται η 22η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Κρουζέιρο θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Παραναένσε με τον άσσο να τον βρίσκουμε μόλις στο 1,30. Η Σάο Πάολο που συνεχίζει το κυνήγι της Κρουζέιρο θα φιλοξενηθεί από τη Κοριτίμπα με το διπλό να κυμαίνεται 2,35 ενώ τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ψάχνει η τρίτη στη βαθμολογία Ιντερνασιονάλ που θα φιλοξενηθεί από την Σπορτ Ρεσιφέ με το διπλό να έχει απόδοση 2,20. Εκτός έδρας αναμέτρηση και για τη Φλουμινένεσε στην έδρα της Βιτόρια Μπαϊα ενώ η Παλμέιρας θα φιλοξενήσει τη Φλαμένγκο. Στο 2,15 το διπλό της Φλουμινένσε όσο και ο άσσος της Παλμέιρας στην άλλη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου