Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Europa League: Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στους ομίλους

Οι νίκες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ έφεραν βαθμούς για την Ελλάδα που παρέμεινε στη 13η θέση συνεχίζοντας να καταδιώκει την Τουρκία που βρίσκεται στην...
αμέσως πιο πάνω, μειώνοντας τη διαφορά στους 700 βαθμούς και ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από τη Τσεχία.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ο Αστέρας Τρίπολης προκρίνεται στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του, παρά την ήττα με 1-3 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς υπερασπίστηκε το υπέρ του 2-0 από τον προηγούμενο αγώνα.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 23’ όταν στο φάουλ του Ρόλε ο Γκοϊάν πήρε την κεφαλιά, όμως στο 27΄ η Μακάμπι ισοφάρισε με τον Μπαντάς.

Στο 54΄ ο Παντελιάδης έκανε πέναλτι στον Μπαντάς και ο Ζάχαβι νίκησε από τα 11 μέτρα τον Θεοδωρόπουλο, ενώ ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας υπέπεσε σε σοβαρό λάθος στο 75΄, όταν έδιωξε άσχημα την μπάλα και ο Πρίτσα έκανε το 3-1 σε άδεια εστία.

Μίντιλαντ - ΠΑΟ 1-2


Μετά το 4-1 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι «πράσινοι» νίκησαν και στη Δανία με 2-1 και προκρίθηκαν άνετα στους ομίλους της διοργάνωσης, επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Ο Νάνο έδωσε το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα με απευθείας φάουλ στο 55΄.

Ο Ιγκμπουν στο 73΄ ισοφάρισε με πέναλτι, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κλωναρίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ - Ζίμπρου 4 – 0


Με μία εντυπωσιακή νίκη επί της Ζίμπρου ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με 4-0 στην Τούμπα και ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα. Το σκορ διαμορφώθηκε με γκολ των Περέιρα στο 11΄, Αθανασιάδη 45΄, Μακ 79΄ και Μάαρτενς 84΄.

Η ομάδα της Μολδαβίας έπαιζε με 10 παίκτες από το 42΄, λόγω αποβολής του Αμανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου