Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Χαμένο Boeing: Η νέα θεωρία που ανατρέπει τα δεδομένα!

Τι αναφέρεται στο βιβλίο που ετοιμάζουν δύο ερευνητές για τη μοιραία βραδιά που εξαφανίστηκε το Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών από τα ραντάρ.

Η νέα θεωρία που έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που... έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας.

Μία νέα θεωρία για τη μοιραία πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ και ακόμη αγνοείται έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Στο βιβλίο που συνέγραψε ο Νεοζηλανδός ερευνητής Ewan Wilson, πιλότος και ιδρυτής της Kiwi Airlines με τίτλο «Η αλήθεια πίσω από τον χαμό της πτήσης 370 -Καληνύχτα Malaysian 370», σε συνεργασία με τον Geoff Taylor, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια, κατάφερε να ξεγελάσει τον συγκυβερνήτη του και να τον κλειδώσει εκτός της καμπίνας.

Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, την οποία δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Mirror, ο πιλότος του αεροσκάφους έκλεισε εσκεμμένα την παροχή οξυγόνου στην καμπίνα των επιβατών λίγο πριν εξαφανιστεί το ίχνος του αεροσκάφους από τα ραντάρ.

Όσοι κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα, σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, πέθαναν από ασφυξία, όσοι ήταν ξύπνιοι φόρεσαν τις μάσκες οξυγόνου, αλλά αυτές δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν πέραν του 20λεπτου, με συνέπεια να έχουν την ίδια μοιραία κατάληξη.

Κατά τον Wilson δεν υπήρξε ούτε έκρηξη, ούτε πτώση. Ο πιλότος προσθαλάσσωσε το Boeing και στη συνέχεια το άφησε στη μοίρα του, με αποτέλεσμα να βουλιάξει στα νερά του Ινδικού Ωκεανού.



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου