Ο σεφ Σπύρος Μαριάτος σας προτείνει μια καλοκαιρινή γευστική ανατροπή για το μεσημερινό ή και το βραδινό σας φαγητό.
Σαλάτα με πεπόνι και γαρίδες.
Απολαύστε την με ένα...
ποτήρι λευκό κρασί.
Υλικά:
300 γρμ αγγούρι (χωρίς τα σπόρια)
300 γρμ πεπόνι
20 μέτριες γαρίδες
1 μοσχολέμονο
2 φρέσκα τσίλι ψιλοκομμένα
2 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.σ κόλιανδρο ψιλοκομμένο
4 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι /πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο jenny.gr
Σαλάτα με πεπόνι και γαρίδες.
Απολαύστε την με ένα...
ποτήρι λευκό κρασί.
Υλικά:
300 γρμ αγγούρι (χωρίς τα σπόρια)
300 γρμ πεπόνι
20 μέτριες γαρίδες
1 μοσχολέμονο
2 φρέσκα τσίλι ψιλοκομμένα
2 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.σ κόλιανδρο ψιλοκομμένο
4 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι /πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο jenny.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου