Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια; Κι όμως!!

Δεν γνωρίζουμε τη γεύση του αλλά φαίνεται εντυπωσιακό σαν ιδέα. Αρχικά πρέπει να ανακατέψουμε το αυγό μέσα στο τσόφλι του χωρίς αυτό να σπάσει.

Για να το πετύχουμε αυτό τοποθετούμε το...
αυγό μέσα σε σε ένα μακρύ και ελαστικό ύφασμα (πχ μια γυναικεία κάλτσα ή καλσόν) και ανακινούμε όπως στο βίντεο.

Στη συνέχεια βράζουμε καλά το αυγό και έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα με μαλακή υφή.

Στην Ιαπωνία είναι συνισμένος τρόπος μαγειρέματος του αυγού και ονομάζεται Χρυσό Αυγό. Φυσικά κυκλοφορούν και τα αντίστοιχα gadjets.






Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια; Κι όμως γίνεται... [photos+video] - Φωτογραφία 4 

Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια; Κι όμως γίνεται... [photos+video] - Φωτογραφία 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου