Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Στοίχημα - Κουπόνι Σάββατο 30-08-2014

Σάββατο σήμερα με το κουπόνι μας να είναι γεμάτο από παιχνίδια από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ξεκινάει και το Ιταλικό πρωτάθλημα σήμερα με το ντέρμπι Ρόμα-Φιορεντίνα να κλέβει τις εντυπώσεις ενώ για τη Σούπερ Λιγκ διεξάγονται τρία παιχνίδια σήμερα.


Τρίτη αγωνιστική στη Πρέμιερ Λιγκ σήμερα με το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα να είναι αυτό της Έβερτον με τη Τσέλσι. Η Έβερτον έχει ξεκινήσει με ισοπαλίες στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τη Τσέλσι που μετράει δύο στα δύο μέχρι στιγμής. Στο3,35 το διπλό των «κανονιέρηδων», στο 1,95 ο άσσος της Έβερτον. Στις άλλες αναμετρήσεις η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στόουκ με τον άσσο να βρίσκεται μόλις στο 1,10 ενώ το τρία στα τρία ψάχνει και η Σουόνσι που θα υποδεχτεί τη Γουεστ Μπρομ με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,75. Στο 1,60 ο άσσος της Νιούκαστλ με αντίπαλο τη Κρίσταλ Πάλας. Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Λονδίνο, με τη ΚΠΡ να φιλοξενεί τη Σάντερλαντ ενώ η Γουέστ Χαμ τη Σαουθάμπτον. Στο 2,35 οι δύο άσσοι, στο 2,55 τα διπλά. Στο κουπόνι μας επίσης μπορούμε να βρούμε παιχνίδια και από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας με πάρα πολλές επιλογές.

Στην Ισπανία, για το πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα τέσσερις αναμετρήσεις. Εύκολες εντός έδρας αναμετρήσεις για την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο που δε ξεκίνησαν με το δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Η Ατλέτικο θα υποδεχτεί την Εϊμπάρ με τον άσσο στο 1,20 ενώ στο 1,27 βρίσκουμε τον άσσο της Μπιλμπάο απέναντι στη Λεβάντε. Η Θέλτα αγωνίζεται στην έδρα της Κόρδοβα με το διπλό να βρίσκεται στο 2,15 ενώ τα μεσάνυχτα η Εσπανιόλ θα υποδεχτεί τη Σεβίλλη σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Μοιρασμένες οι αποδόσεις με τον άσσο να έχει απόδοση 2,45 όπως και το διπλό. Στην Ολλανδία, η Αλκμαάρ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ντόρντρεχτ με το διπλό να βρίσκεται στο 1,85. Στο 1,65 βρίσκουμε τον άσσο της Χέρενφεν με αντίπαλο την Ουτρέχτη ενώ στο 1,95 βρίσκεται ο άσσος της Εξελσιόρ που θα παίξει με τη Χεράκλες.

Στη Μπουντεσλίγκα, τη παράσταση κλέβει το παιχνίδι της Σάλκε με τη Μπάγερν Μονάχου το απόγευμα στο «Φέλτινς Αρίνα», με τους νταμπλούχους Γερμανίας να είναι το φαβορί με το διπλό στο 1,40. Νωρίτερα, η Βόλφσμπουργκ θα φιλοξενήσει τη Νυρεμβέργη με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,45 ενώ στο 1,40 βρίσκουμε τον άσσο της Λεβερκούζεν με αντίπαλο τη Χέρτα. Το Αμβούργο θα υποδεχτεί τη Πάντερμπορν ενώ η Στουτγάρδη τη Κολωνία. Στο 1,60 ο άσσος του Αμβούργου, στο 1,90 της Στουτγάρδης. Βέρντερ Βρέμης και Χόφενχαϊμ αναμετρούνται στη Βρέμη με τους φιλοξενούμενους να έχουν μικρό προβάδισμα με το διπλό στο 2,15 ενώ ο άσσος της Βέρντερ βρίσκεται στο 2,75. Στην Ιταλία, η Γιουβέντους ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος με την ομάδα του Τορίνο να αγωνίζεται στην έδρα της Κιέβο και το διπλό να κυμαίνεται στο 1,40. Το βράδυ διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι της Ρόμα με τη Φιορεντίνα με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,60 για τους Ρωμαίους ενώ το διπλό των Βιόλα βρίσκεται στο 4,35.

Στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λιγκ ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με τρία παιχνίδια. Η Καλλονή θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη ενώ στη Κομοτηνή ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει το ΠΑΣ Γιάννενα. Στο 1,75 ο άσσος της Καλλονής, στο 2,25 του Πανθρακικού. Το βράδυ ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην έδρα του Παναιτωλικού σε μια δύσκολη έδρα όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν. Στο 1,33 ο διπλό των Πειραιωτών.

Στην Ελβετία, η Τουν θα υποδεχτεί τη Σιόν ενώ η Λουκέρνη την Ααράου. Στο 1,90 ο άσσος της Τουν, στο 1,95 της Λουκέρνης.

Για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, η Κρουζέιρο αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στη Σαπεκοένσε ενώ αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται ανάμεσα στη Παλμέιρας και την Ιντερνασιονάλ. Στο 2,45 οι αποδόσεις νίκης των δύο ομάδων.

Στην Αμερική, αργά το βράδυ το Σίατλ θα υποδεχτεί το Κολοράντο με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,50. Τα μεσάνυχτα το Τορόντο θα φιλοξενήσει τη Νιου Ίνγκλαντ ενώ αργότερα το Μόντρεαλ θα φιλοξενήσει τη Κολόμπους ενώ το Σικάγο το Ντάλας. Στο 1,90 ο άσσος του Τορόντο, στο 2,30 το διπλό της Κολόμπους ενώ κάπου εκεί βρίσκεται και ο άσσος του Σικάγο. 
Τέλος, τα ξημερώματα, το Βανκούβερ θα υποδεχτεί τους Πόρτλαντ Τάιμπερς με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο2,00 ενώ την ίδια ώρα το Σαν Χοσέ θα φιλοξενήσει το Σολτ Λέικ με τον άσσο στο 2,35.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου