Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στοίχημα - Κουπόνι Τετάρτη 27-08-2014

Συνεχίζονται τα πλέι οφ του Champions League και σήμερα Τετάρτη με άλλες πέντε αναμετρήσεις. Στο κουπόνι του στοιχήματος μας μπορούμε επίσης να βρούμε παιχνίδια και για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, για το πρωτάθλημα Αργεντινής αλλά και το κύπελλο Βραζιλίας.


Ξεκινώντας από το Champions League, η Ατλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχτεί τη Νάπολι με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού να αφήνει ανοιχτό το θέμα πρόκρισης. Στο 1,95 ο άσσος για τους Ισπανούς (2.28 stoiximan), στο 3,30 το διπλό για τη Νάπολι. Η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει τη Μπεσίκτας. Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα στη Τουρκία και πλέον η πρόκριση θα παιχτεί στο Λονδίνο. Στο 1,33 ο άσσος για τους «κανονιέρηδες». Η Λεβερκούζεν μετά τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Κοπεγχάγης είναι το ακλόνητο φαβορί για τη πρόκριση σους ομίλους με τον άσσο να τον βρίσκουμε μόλις στο 1,17. Στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς θα υποδεχτεί τη Στεάουα η οποία είχε επικρατήσει στην έδρα της με 1-0. Στο 2,00 βρίσκουμε τον άσσο των γηπεδούχων (2.30 nokibet), στο 3,15 το διπλό για τη Στεάουα. Στη Σουηδία, η Μάλμε θα αντιμετωπίσει τη Σάλτσμπουργκ. Το γκολ των Σουηδών στο 90' έδωσε το δικαίωμα στη Μάλμε να μειώσει σε 2-1 και να ελπίζει για τη πρόκριση. Φαβορί για τη νίκη όμως είναι και πάλι οι Αυστριακοί με το διπλό να κυμαίνεται στο 1,60.

Στην Αγγλία για το Λιγκ Καπ, η Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λέϊτον Όριεντ με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,40. Η Σάντερλαντ θα αγωνιστεί στην έδρα της Μπέρμιγχαμ με το διπλό να βρίσκεται στο 1,95 (2.12 championsbet) ενώ στο 1,35 βρίσκουμε τον άσσο της Στόουκ απέναντι στη Πόρτσμουθ. Η ΚΠΡ θα αγωνιστεί στην έδρα της Μπέρτον ενώ Μπράντφορντ και Λιντς λύνουν τις διαφορές τους στην έδρα της πρώτης. Στο 1,70 ο άσσος της ΚΠΡ, μοιρασμένες οι αποδόσεις στην άλλη αναμέτρηση.

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής, η Νιούελς Ολντ Μπόις θα φιλοξενηθεί από την Ατλέτικο Ραφαέλα με το διπλό να κυμαίνεται στο 2,35 ενώ ο άσσος στο 2,65. Η Ροζάριο Σεντράλ θα υποδεχτεί τη Γοδόι Κρουζ ενώ η Ρίβερ Πλέιτ τη Ντεφένσα Χουστισια. Στο 1,80 ο άσσος της Ροζάριο, στο 1,55 της Ρίβερ Πλέιτ (1.61 novibet). Αργότερα η Εστουδιάντες θα υποδεχτεί τη Μπόκα Τζούνιορς με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,95.

Στη Βραζιλία, για το κύπελλο διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις μετά τα μεσάνυχτα. Η Ατλέτικο Παραναένσε θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αμέρικα Νατάλ με το διπλό να αποδίδει 1,95. Στο 1,95 βρίσκεται και ο άσσος της Κοριτίμπα με τη Φλαμένγκο ενώ μοιρασμένες στο 2,35 είναι οι αποδόσεις στον άσσο και το διπλό στην αναμέτρηση της Παλμέιρας με την Ατλέτικο Μινέιρο. Εύκολο έργο αναμένεται για τις Κορίνθιανς και τη Μποταφόγκο με τη πρώτη να φιλοξενείται από τη Μπραγκαντίνο και τη Μποταφόγκο να υποδέχεται τη Σεάρα. Στο 1,45 το διπλό της Κορίνθιανς, στο 1,50 ο άσσος της Μποταφόγκο. Τέλος, για το πρωτάθλημα Αμερικής, το Λος Άντζελες θα υποδεχτεί την Ουάσινγκτον με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,45.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου