Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Στοίχημα - Κουπόνι Κυριακή 24-08-2014

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο, με το κουπόνι του στοιχήματος μας να προσφέρει πληθώρα επιλογών. Ξεκίνησε χθες η Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα ενώ συνεχίζεται σήμερα με σημαντικές αναμετρήσεις.


Στην Αγγλία και στη Πρέμιερ Λιγκ, η 2η αγωνιστική συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Το μεσημέρι, η Τότεναμ θα υποδεχτεί τη ΚΠΡ ενώ την ίδια ώρα η Χάαλ θα υποδεχτεί τη Στόουκ. Στο 1,35 ο άσσος της Τότεναμ, στο 2,25 ο άσσος της Χαλ. Το απόγευμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί στην έδρα της Σάντερλαντ με το διπλό να το βρίσκουμε στο 1,65. Στη Μπουντεσλίγκα, η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος πέφτει με τα παιχνίδια της Πάντεμπορν εντός έδρας με τη Μάιντς με το διπλό να κυμαίνεται στο 2,20 καθώς και της Γκλάντμπαχ με τη Στουτγάρδη με τον άσσο να έχει απόδοση 1,85.

Για το Ισπανικό πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα η 1η αγωνιστική με τα παιχνίδια της Σοσιεδάδ στην έδρα της Εϊμπάρ, της Θέλτα εντός έδρας με τη Χετάφε καθώς και της Λεβάντε με τη Βιγιαρεάλ. Το διπλό της Σοσιεδάδ το βρίσκουμε στο 2,25 ενώ της Βιγιαρεάλ στο 2,10 ενώ ο άσσος της Θέλτα κυμαίνεται στο 1,75 (1.84 nokibet). Στη Γαλλία, η το μεσημέρι η Λυών θα υποδεχτεί τη Λανς με τους γηπεδούχους να είναι το ακλόνητο φαβορί με τον άσσο στο 1,45. Αργότερα, η Σεντ Ετιέν θα υποδεχτεί τη Ρεν ενώ το βράδυ η Μονακό θα ψάξει τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην έδρα της Ναντ. Στο 1,60 ο άσσος της Σεντ Ετιέν, στο 2,10 το διπλό της Μονακό.

Στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λιγκ σήμερα διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις. Νωρίς το μεσημέρι, η Βέροια με τη Σκόντα Ξάνθη λύνουν τις διαφορές τους στην έδρα της πρώτης με τον άσσο να βρίσκεται στο 2,25 (2.30 stoiximan) ενώ το διπλό στο 2,70. Το απόγευμα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στη Τούμπα την ΑΕΛ Καλλονής με το μυαλό του να είναι στον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννενα θα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση ενώ ο Ατρόμητος στο Περιστέρι θα αντιμετωπίζει το Πλατανιά. Στο 1,50 ο άσσος τως Περιστεριωτών, στο 2,30 ο άσσος του ΠΑΣ. Το βράδυ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Ο.Α.Κ.Α. τον τυπικά γηπεδούχο Λεβαδειακό του οποίου το γήπεδο δεν είναι ακόμα έτοιμο. Στο 1,50 κυμαίνεται το διπλό των πρασίνων.

Στην Ολλανδία ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Άγιαξ με την Αϊντχόβεν στο Άμστερνταμ. Φαβορί οι γηπεδούχοι με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,80 ενώ το διπλό στο 3,50. Η Τβέντε θα αγωνιστεί στην έδρα της Μπρέντα με το διπλό στο 1,75 (1.80 mybet) ενώ εύκολη αναμέτρηση αναμένεται για τη Φέγενορντ με την Ουτρέχτη με τον άσσο μόλις στο 1,30. Στο Βέλγιο, η πρωτοπόρος στη βαθμολογία Άντερλεχτ θα υποδεχτεί τη Μπέβερεν. Η Κλαμπ Μπριζ θα αγωνιστεί στην έδρα της Μάλιν ενώ η Λόκερεν στην έδρα της Σερκλ Μπριζ, και στις δυο αναμετρήσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι με τα διπλά στο 1,75 και 1,95 αντίστοιχα. Στη Πορτογαλία, η Μπενφίκα θα αγωνιστεί στην έδρα της Μποαβίστα με το διπλό να έχει απόδοση μόλις 1,20. Η Εστορίλ θα υποδεχτεί τη Ρίο Άβε με τον άσσο στο 1,80, η Σετούμπαλ τη Ζιλ Βιθέντε με τον άσσο στο 2,05 ενώ η Μπελενένσες τη Νασιονάλ Μαδέιρα με τις αποδόσεις νίκης να είναι μοιρασμένες κοντά στο 2,40.

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής, η Σαν Λορέντσο θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Μπάνφιλντ με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,80 (1.87 championsbet) ενώ στο 2,00 βρίσκεται ο άσσος της Λανούς με την Εστουδιάντες. Στο 2,00 και ο άσσος της Ντεφένσα Χτουστίσια που θα φιλοξενήσει τη Κίλμες. Μετά τα μεσάνυχτα, η Μπόκα Τζούνιορς θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Ραφάελα ενώ αργότερα η Ρίβερ Πλέιτ θα αγωνιστεί στην έδρα της Γοδόι Κρουζ. Στο 1,65 ο άσσο της Μπόκα, στο 2,30 το διπλό της Ρίβερ.

Στη 1η Κατηγορία της Βραζιλίας, η Φλουμινένσε δεν αναμένεται να βρει δυσκολία απέναντι στη Σπορτ Ρεσιφέ με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,45 σε αντίθεση με τη Γκρέμιο που θα υποδεχτεί τη Κορίνθιανς σε μια δυνατή αναμέτρηση. Στο 2,25 ο άσσος της Γρέμιο, στο 2,55 το διπλό της Κορίνθιανς. Η Σάο Πάολο θα φιλοξενήσει την Σάντος με τον άσσο στο 1,80 ενώ στο 1,75 βρίσκουμε τον άσσο της Βιτόρια Μπαϊα απέναντι στη Φιγκεϊρένσε. Μετά τα μεσάνυχτα, η Ατλέτικο Παραναένσε θα υποδεχτεί τη Μπαϊα ενώ η Κρουζέιρο θα αγωνιστεί στην έδρα της Γκοϊάς. Στο 1,65 ο άσσος της Ατλέτικο, στο 1,95 το διπλό της Κρουζέιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου