Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Στοίχημα - Κουπόνι Σάββατο 23-08-2014

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος μας είναι γεμάτο παιχνίδια. Ξεκινάει σήμερα και το Ελληνικό πρωτάθλημα με τρεις αναμετρήσεις ενώ πρεμιέρα έχουμε και στη Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Δεύτερη αγωνιστή στη Πρέμιερ Λιγκ σήμερα με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό της Έβερτον με την Άρσεναλ. Η Έβερτον ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της σε αντίθεση με την Άρσεναλ που αν και ζορίστηκε κατάφερε και πήρε τη νίκη στη πρεμιέρα. Στο 2,35 το διπλό των «κανονιέρηδων», στο 2,65 ο άσσος της Έβερτον (2.72 nokibet). Στις άλλες αναμετρήσεις η Τσέλσι θέλει να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα στη θεωρητικά εύκολη αναμέτρηση με τη Λέστερ με τον άσσο να τον βρίσκουμε μόλις στο 1,12. Η Νιούκαστλ θα αγωνιστεί στην έδρα της Άστον Βίλα με το διπλό για τις «καρακάξες» να βρίσκεται στο 2,50, η Σαουθάμπτον θα υποδεχθεί τη Γουέστ Μπρομ ενώ η Σουόνσι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μπέρνλι. Στο 1,75 ο άσσος της Σαουθάμπτον, στο 2,20 ο άσσος της Σουόνσι. Στο κουπόνι μας μπορούμε να βρούμε και παιχνίδια και από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας οι οποίες μας προσφέρουν πληθώρα επιλογών.

Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ισπανίας έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις. Η Μάλαγα και η Ατλέτικο Μπιλμπάο λύνουν τις διαφορές τους στην έδρα της πρώτης με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 2,50 ενώ το διπλό της Μπιλμπάο στο 2,35 (2.50 stoiximan). Στη συνέχεια, η Γρανάδα θα φιλοξενήσει τη Λα Κορούνια ενώ την ίδια ώρα η Σεβίλλη θα φιλοξενεί τη Βαλένθια σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο 1,90 οι δύο άσσοι. Τα μεσάνυχτα, η Αλμερία θα υποδεχτεί την Εσπανιόλ με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 2,25 ενώ το διπλό στο 2,65. Για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Πόρτο θα αγωνιστεί στην έδρα της Πάκος Φερέιρα ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα υποδεχτεί την Αρούκα. Στο 1,30 το διπλό της Πόρτο, στο 1,20 ο άσσος της Σπόρτινγκ.

Στη Μπουντεσλίγκα, μετά τη χθεσινή νίκη της Μπάγερν Μονάχου, η αγωνιστική συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Λεβερκούζεν το απόγευμα με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,45. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σάλκε θα προσπαθήσει να συνέλθει από το στραπάτσο του κυπέλλου σε μια δύσκολη αποστολή στην έδρα του Αννόβερου ενώ η Χέρτα θα φιλοξενήσει τη Βέρντερ Βρέμης. Στο 2,15 το διπλό της Σάλκε (2.41 championsbet), στο 1,95 ο άσσος της Χέρτα. Η Κολωνία θα φιλοξενήσει το Αμβούργο με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,95 όσο και ο άσσος της Άιντραχτ στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ ενώ ο άσσος της Χόφενχαϊμ με την Άουγκσμπουργκ κυμαίνεται στο 1,85.

Στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λιγκ, η αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει με τρία παιχνίδια. Το απόγευμα η Κέρκυρα θα υποδεχτεί το Πανθρακικό και ο ΟΦΗ το Παναιτωλικό. Δυνατές μονομαχίες, στο 2,00 ο άσσος της Κέρκυρας (2.20 mybet), στο 1,90 του ΟΦΗ. Εύκολη πρεμιέρα αναμένεται για τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Νίκη Βόλου με τον άσσο να βρίσκεται μόλις στο 1,10. Στην Ολλανδία, Χέρενφεν και Φέγενορντ αναμένεται να έχουν εύκολο έργο στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Εξελσιόρ και την Ουτρέχτη αντίστοιχα ενώ πιο δύσκολα τα πράγματα για την Αλκμαάρ στην έδρα της Βίλεμ με το διπλό να το συναντάμε στο 2,15. Στο Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης θα υποδεχθεί τη Βέστερλο με σκοπό να επανέλθει στις νίκες με τον άσσο στο 1,55. Η Κορτράικ θα φιλοξενήσει την Οστάνδη ενώ η Ζούλτε Βάρεγκεμ τη Μουσκρόν. Στο 1,95 ο άσσος της Κορτράικ, στο 1,70 της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Λιρς και Σαρλερουά αναμετρούνται σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με τις αποδόσεις νίκης να είναι μοιρασμένες.

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής
, η Χιμνάσια Λα Πλάτα θα φιλοξενήσει τη Ροζάριο Σεντράλ με τον άσσο στο 2,15 (2.35 novibet), η Νιούελς Όλντ Μπόις τη Μπελγράνο ενώ η Ιντεπεντιέντε τη Βελέζ Σάρσφιλντ. Στο 1,60 ο άσσος της Νιούελς, στο 2,30 ο άσσος της Ιντεπεντιέντε. Στη Βραζιλία, η Ατλέτικο Μινέιρο θα υποδεχτεί την Ιντερνασιονάλ σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση με τον άσσο να κυμαίνεται στο 2,05 ενώ το διπλό στο 2,90. Η Μποταφόγκο θα φιλοξενήσει τη Σαπεκοένσε με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,60 ενώ στο 1,80 βρίσκεται ο άσσος της Παλμέιρας με τη Κοριτίμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου