Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Είμαι ένας από τους πολλούς Έλληνες που σκέπτονται ότι το 2025 θα είμαστε μειοψηφία στην πατρίδα μας

Πέρασαν τόσα χρονιά λιτότητας και ξεχάσαμε τον στόχο...Όλοι οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι(ας κάνουν διαφορετικά) έχουν και εξαντλούν τις κρίσεις τους σε εφήμερα πράγματα και τα τονίζουν τόσο πολύ που ξέχνα ο λαός την πείνα του...
Όύτε λίστα λαγκρντ ούτε οι 300 να γίνουν 60 (τόσους θέλει η μικρή Ελλάς) που είναι η μείωσή των αποδοχών τους που είναι το πόθεν έσχες τους που είναι η απαλλαγή από κάθε παράβαση των νομών που είναι τόσα πράγματα που έχουν βάλει στο λαό και αυτοί λες και είναι οι εκλεκτοί του Θεού.

Δεν βλέπουν ότι πολλά πράγματα γίνονται για τους αλλοδαπούς οι οποίοι δεν φταίνε που έφτασαν εδώ να τους στείλουν στην Αμερική που έχει δημιουργήσει τα προληματα στα κράτη αυτά.τον περίφημο κατώτατο επίδομα ποίος θα το πάρει το σκέφτηκε καλά ο υπουργός .

Την δωρεάν περίθαλψη ποίος θα την γευθεί...Δεν είμαι ρατσιστής μακάρι να είχε δυνάμει η Ελλαδίτσα να βοηθήσει άλλα με τι, είμαι ένας από τους πολλούς Έλληνες που σκέπτονται ότι το 2025 θα είμαστε μειοψηφία στην πατρίδα μας και σεις οι δημοσιογράφοι οι περισσότεροι δεν θα μιλάτε από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις διότι η πλειοψηφία είναι ξένοι και θέλουν να ακούν την γλωσσά τους και ήθη και έθιμα της πατρίδας τους όπως κάνουν και οι Έλληνες στις ξένες χώρες που είναι εκεί .

Πάμε ολοταχώς αν δεν ενδιαφερθούμε για την πατρίδα και να δώσουμε κίνητρα στους νέους να κάνουν παιδιά αφού πρώτα φροντίσουμε να έχουν δουλεία.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου