Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

1ος Αγώνας Δρόμου Κορινού και παράλληλος περιπατητικός (Σάββατο 30-08-2014)

Ο Ποντιακός Σύλλογος Κορινού, ο Σύλλογος Κουμπαγιωτών Κορινού, ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού και ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Κορινού διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου 10 χλμ στον Κορινό Πιερίας καθώς και τον παράλληλο περιπατητικό αγώνα 6 χιλιομέτρων.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ


Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η Πλατεία Δημαρχείου Κορινού. Οι αθλητές καλούνται να... τρέξουν σε μια πανέμορφη και επίπεδη διαδρομή ασφάλτου η οποία σε κάποιο σημείο γίνεται παραθαλάσσια.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:00. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία του αγώνα.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα βγουν με ευθύνη της διοργάνωσης και θα δημοσιευθούν λίγες ημέρες μετά τη λήξη της.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής καθώς και στον τερματισμό θα υπάρχουν διασώστες της Διασωστικής Ν. Πιερίας έτοιμοι να παράσχουν κάθε βοήθεια. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχουν γιατρός που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του.


ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Σταθμοί νερού θα είναι εγκατεστημένοι στο 3ο χλμ αλλά και στο 5 χλμ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 18 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί σε καμία περίπτωση.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014. Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Στις δηλώσεις συμμετοχής (δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμα) θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος, τόπος διαμονής, τηλέφωνο

Η αποστολή των δηλώσεων γίνεται στo bapakorinos@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στο6932476890 - Παναγιώτης Μπάναλης ο οποίος θα δίνει πληροφορίες και για τον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αθλητές θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους κατά την προσέλευση τους και αφού καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 3 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του αγώνα.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες

Παρακαλούνται οι φίλοι δρομείς να σεβαστούν τις υποδείξεις της διοργάνωσης και να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στα σημεία που θα υποδείξει η διοργάνωση κατά την προσέλευση.

Συμμετέχουν επικουρικά
 - Η Τροχαία Περιφέρειας

- Η Διασωστική Ομάδα Ν. Πιερίας

- Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας

- Φωτογραφική Λέσχη Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα είναι σε ετοιμότητα το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.


ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου