Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Σάββατο 09/08/2014

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος μας είναι γεμάτο επιλογές αφού από σήμερα ξεκινάνε οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, όλα τα πρωταθλήματα της Σκωτίας ενώ ήδη από χθες ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γαλλία και της Ολλανδίας.



Στη Γαλλία σήμερα διεξάγονται εφτά παιχνίδια για τη 1η Κατηγορία. Η Μαρσέιγ αγωνίζεται στην έδρα της Μπαστιά ενώ εκτός έδρας αναμέτρηση έχει η Μονπελιέ θα υποδεχτεί τη Μπορντό. Στο 1,90 βρίσκεται το διπλό της Μαρσέιγ (2.13 stoiximan), στο 2,25 ο άσσος της Μονπελιέ. Η Λιλ αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μετς με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,40, πιο δύσκολη αποστολή έχει η Σεντ Ετιέν που αγωνίζεται στην έδρα της Γκινγκάμπ με το διπλό να κυμαίνεται στο 2,20. Παιχνίδια χωρίς το ακλόνητο φαβορί οι αναμετρήσεις της Νις με τη Τουλούζ και της Εβιάν με τη Καέν με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες ενώ στο 1,90 βρίσκουμε τον άσσο της Ναντ με τη Λανς που επέστρεψε στη 1η Κατηγορία. Για το πρωτάθλημα Δανίας, η Άαλμποργκ θα υποδεχτεί τη Νόρτζελαντ με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,85.

Στην Ολλανδία, η πρώτη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Η Χέρενφεν θα υποδεχτεί τη Ντόρντρεχτ με τον άσσο να το βρίσκουμε στο πολύ χαμηλό 1,37. Η Τβέντε θα αγωνιστεί στην έδρα της Καμπούρ με το διπλό να κυμαίνεται στο 1,70 ενώ στο 1,85 (2.00 mybet) βρίσκεται ο άσσος της Μπρέντα που θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Εξελσιόρ. Μοιρασμένες οι αποδόσεις στην αναμέτρηση της Χέρακλες με την Αλκμαάρ με τον άσσο και το διπλό να τα βρίσκουμε στο 2,35. Στην Ελβετία, διεξάγεται σήμερα το ντέρμπι μεταξύ της Βασιλείας και της Ζυρίχης στην έδρα της πρώτης ενώ λίγο νωρίτερα η Σεντ Γκάλεν θα έχει υποδεχτεί την Ααράου. Στο 1,70 ο άσσος της Βασιλείας, στο 3,75 το διπλό για τη Ζυρίχη ενώ στο 1,65 βρίσκουμε τον άσσο της Σεν Γκάλεν.

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, αργά το απόγευμα η Μάλιν θα φιλοξενήσει τη Κορτράικ με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,85 (2.10 nokibet). Στα βραδινά παιχνίδια, η Μπέβερεν θα υποδεχτεί τη Βέστερλο ενώ η Λιρς και η Σερκλ Μπριζ θα υποδεχτούν αντίστοιχα τις Μουσκρόν και την Οστάνδη. Στο 2,10 ο άσσος της Λιρς και της Σερκλ Μπριζ, στο 2,25 της Μπέβερεν. Στην Αυστρία, η Αούστρια Βιέννης ψάχνει τη πρώτη της νίκη στην έδρα της Νέουσταντ με το διπλό να προσφέρεται στο 1,65. Άλταχ και Βακ Πέλετς λύνουν τις διαφορές τους στην έδρα της πρώτης με τις αποδόσεις νίκης των δύο ομάδων να είναι μοιρασμένες στο 2,35. Φαβορί η Ραπίντ Βιέννης και η Ριντ με τις δύο ομάδες να υποδέχονται αντίστοιχα τη Στουρμ Γκρατς και την Αντμίρα. Στο 1,65 ο άσσος της Ραπίντ, στο 1,75 της Ριντ. Στη Σουηδία έχουμε τις αναμετρήσεις της Ατβίνταμπεργκ με τη Κάλμαρ με τον άσσο να κυμαίνεται στο 2,25 καθώς και της Μιάμπι με την Έρεμπρο με τον άσσο να βρίσκεται στο 2,10.

Μετά τα μεσάνυχτα, για το πρωτάθλημα Αργεντινής, η Ντεφένσα Χουστίσια θα υποδεχτεί τη Ράσινγκ Κλουμπ με τον άσσο να έχει απόδοση 2,30 ενώ το διπλό 2,60. Στη Βραζιλία, για τη 1η Κατηγορία, η πρωτοπόρος Κρουζέιρο θα αγωνιστεί στην έδρα της Κρισιούμα με το διπλό να αποδίδει 1,75. Η Μπαϊα θα φιλοξενήσει τη Γκοϊάς ενώ η Φλουμινένσε θα υποδεχτεί τη Κοριτίμπα. Στο 2,10 ο άσσος της Μπαϊα, στο 1,40 της Φλουμινένσε.

Στο Μεξικό, η πρώτη στη βαθμολογία Κλαμπ Αμέρικα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τίγκρες με τον άσσο να βρίσκεται στο 2,25 (2.45 netbet) και το διπλό στο 2,60. Η Κρουζ Αζούλ θα φιλοξενήσει τη Πουέμπλα με τον άσσο να κινείται στο 1,55 ενώ στο 1,60 βρίσκουμε τον άσσο της Σάντος Λαγκούνα με αντίπαλο τη Κερετάρο. Τέλος, στην Αμερική, διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις η Φιλαδέλφεια Γιουν. είναι το φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Μόντρεαλ με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,60. Στο 1,65 βρίσκεται ο άσσος της Σολτ Λέικ Σίτι απέναντι στην Ουάσινγκτον ενώ στο 1,50 βρίσκουμε τον άσσο των Πόρτλαντ Τάιμπερς με αντίπαλο τη Σίβας ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου