Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ειδική έκδοση για το νέο smart forfour

Μετά την αποκάλυψη του νέου Smart ForFour, η εταιρεία δημιούργησε την ειδική έκδοση Edition 1 σε γκρι εξωτερική απόχρωση, η οποία διαθέτει –μεταξύ άλλων- πορτοκαλί φινιρίσματα και... πανοραμική οροφή.

Έπειτα από την «επανέκδοση» του ForFour και την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Smart, ήρθε και η ειδική έκδοση (Edition 1) του ForFour, με πολλές αισθητικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο και αρκετά επιπλέον «καλούδια».

Ειδικότερα, το ForFour Edition 1 θα διατίθεται –αποκλειστικά- σε γκρι εξωτερική απόχρωση με πορτοκαλί φινιρίσματα, ενώ και στο εσωτερικό κυριαρχούν οι πορτοκαλί αποχρώσεις και η μεγάλη πανοραμική οροφή. Επίσης, θα υπάρχει δερμάτινο, σπορ τιμόνι και πεντάλ από αλουμίνιο.

Επιπλέον, η ειδική αυτή έκδοση θα «φορά» 16άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου, ενώ η σπορ ανάρτηση που θα διαθέτει το εν λόγω μοντέλο θα μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ. Παράλληλα, μπροστά ξεχωρίζει η μαύρη γρίλια που «χαρίζει» μια πιο σπορτίφ νότα στη συγκεκριμένη version του ForFour.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η εν λόγω έκδοση του ForFour θα τροφοδοτείται με τα ίδια μηχανικά σύνολα του «συμβατικού» μοντέλου, ενώ η Edition 1 διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.















Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου