Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Νεκρός από μπαλωθιές νονός σε γλέντι βάφτισης

Σε τραγωδία κατέληξε γλέντι για βαφτίσια σε χωριό της Καρδίτσας, καθώς οι μπαλωθιές που ρίχτηκαν είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 35χρονου νονού που καταγόταν από... τα Χανιά της Κρήτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ελευθερίας" της Λάρισας.

Το τραγικό περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ ο άτυχος νέος άνδρας κατέληξε πριν από δύο ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βάπτιση έγινε την Κυριακή. Ο νονός και η συντροφιά του από την Κρήτη, έστησαν ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι με πολλές μπαλωθιές, αφού στο σημείο βρέθηκαν από την αστυνομία, δεκάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων και πιστολιών.

Ο θανάσιμος τραυματισμός συνέβη γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας. Η σφαίρα καρφώθηκε στον κρόταφο του 35χρονου, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες. Η αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στην παραζάλη του ολονύκτιου γλεντιού, είτε ο ίδιος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος ή χτυπήθηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γ.Ν. Καρδίτσας και στη συνέχεια στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.



nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου