Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Με πρωταγωνιστή τον Κάμπελ η Κόστα Ρίκα νίκησε την Ουρουγουάη

Να λοιπόν η Κόστα Ρίκα! Η ομάδα του Χορχε Λουίς Πίντο έκανε την έκπληξη νικώντας στη Φορταλέζα 3-1 την Ουρουγουάη σε αγώνα για τον 4ο όμιλο του Μουντιάλ.
Πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Τζόελ Κάμπελ (αγωνίστηκε στην τελευταία περιόδο στον Ολυμπιακό), ο οποίος ταλαιπώρησε την άμυνα της Ουρουγουάης αρκετές φορές, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε την ασιστ για άλλο ένα.

Η Ουρουγουάη προηγήθηκε στο 24' με πέναλτι του Καβάνι. Η ομάδα του Οσκαρ Ταμπάρες (αγωνίστηκε χωρίς τον Λουίς Σουάρες που δεν είναι έτοιμος μετά την επέμβαση στο γόνατο) είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τους Καβάνι (16') και Φορλάν (44').

Ο Κάμπελ προειδοποίησε την Ουρουγουάη με ένα εξαιρετικό σουτ (λίγο άουτ) στο 27' και ανέλαβε δράση στο β' μέρος. Στο 54', με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Ντουάρτε (ήταν λίγο πιο μπροστά από τον αμυντικό) με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Κόστα Ρίκα. Στο 84' ο Καμπελ έδωσε έξοχη μπαλιά στον Ουρένια ο οποίος σκόραρε για το 3-1.

Η Ουρουγουάη τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες,καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με απ' ευθείας κόκκινη ο Μάξι Περέιρα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κάμπελ.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοδίν, Περέιρα, Κάσερες, Γκαργκάνο (60' Γκαργκάνο), Ροντρίγκες (76' Ερνάντες), Αρεβάλο, Στουάνι, Φορλάν (60' Λοδέιρο), Καβάνι.

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Γκονζάλες, Ουμάνια, Ντουάρτε, Ντίας, Γκαμπόα, Μπόρχες, Μπολάνιος (89' Μπαράντες), Τεχέδα (74' ), Ρουίς (82' Ουρένια), Κάμπελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου