Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πετυχημένη η βραδιά Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Μουσικών Συνόλων Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Μουσικής που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε συνθέσεις των...
μαθητών της β’ τάξης Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Χρήστου Γκρούτα και Γιάννη Καλαφάτη, όπου συνέπραξαν μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. Επίσης Μουσικά Σύνολα Εγχόρδων, Πνευστών και Κρουστών και Σύνολα μουσικής δωματίου. Ακολούθησαν τραγούδια από το θεατρικό έργο «Παραμύθι χωρίς όνομα» από την Ορχήστρα του Μουσικοθεατρικού Συνόλου και τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου από τη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του σχολείου.

Στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία σε μαθητές μικρών τάξεων να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με το κοινό και να συμπράξουν μουσικά με μαθητές μεγαλύτερων τάξεων και με καθηγητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα παιδιά που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση έχουν ξεκινήσει τις μουσικές τους σπουδές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.


Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

live-in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου