Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δεν έκαναν ανάληψη, αλλά σεξ μέσα σε ένα ATM [εικόνες+βίντεο]

Το ασυγκράτητο ζευγάρι χωρίς ίχνος ντροπής μπήκε στο προθάλαμο τράπεζας και αφού πέταξαν όλα τα ρούχα τους άρχισαν να....

κάνουν έρωτα δίπλα στο ΑΤΜ, όπως αναφέρει η βρετανική Sun και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. «Τα πέταξαν όλα εκτός από τις μαύρες κάλτσες τους» γράφει η εφημερίδα.

Οι δύο εραστές συνέχιζαν να κάνουν σεξ χωρίς αρχικά να γνωρίζουν ότι κάποιοι περαστικοί τους τραβούσαν φωτογραφίες. Σύντομα μαζεύτηκε πλήθος κόσμου που άρχισε να χειροκροτά ωστόσο αυτοί έδειχναν να το απολαμβάνουν και να μην πτοούνται.
Κάποιος από τους διερχόμενους κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν νιώθοντας αμηχανία και ντροπή δεν ήξεραν τι να κάνουν και χτύπησαν την πόρτα! Φυσικά δεν βρήκαν ανταπόκριση και χρειάστηκε η επέμβαση μιας ακόμη ομάδας αστυνομικών που μπήκε στον χώρο και διέταξε το ζευγάρι να ντυθεί αμέσως.

"Εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος ούτε ο κατάλληλος χρόνος για να κάνετε τέτοια πράγματα», τους επέπληξε ο επικεφαλής. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, "το ζευγάρι υπάκουσε. Πήραμε τα στοιχεία τους αλλά δεν τους ασκήσαμε δίωξη. Μάλλον παρασύρθηκαν από το πάθος της στιγμής".

"Τα έβγαλαν όλα. Ήταν περίεργο και κάπως αδέξιο", ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου