Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γιούχαραν τον Α. Γεωργιάδη κατά την επίσκεψη του στο ΠΕΔΥ Γλυφάδας

“Θερμή” υποδοχή επιφύλαξαν για άλλη μια φορά ασθενείς και εργαζόμενοι στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το ΠΕΔΥ στη Γλυφάδα. Αντί για τα Χρόνια Πολλά και το Χριστός Ανέστη, οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ΠΕΔΥ Γλυφάδας, υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας με...
γιουχαΐσματα και “εξάψαλμους”, διαμαρτυρόμενοι για τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν με συνέπεια εκατοντάδες ασθενείς να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iatropedia.gr, το πρωί με αφορμή την λειτουργία των τηλεφωνικών γραμμών του ΠΕΔΥ, όπου οι ασφαλισμένοι μετά από μήνες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με τους γιατρούς που θέλουν, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να επισκεφτεί το Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που βρίσκεται στη Γλυφάδα.

Έξω από το Πολυϊατρείο είχαν συγκεντρωθεί πολλοί ασφαλισμένοι αλλά και κάτοικοι της περιοχής. Μόλις είδαν τον υπουργό υγείας άρχισαν να τον γιουχάρουν και τον προτρέπουν με...γαλλικά και φωνές να σηκωθεί να φύγει υποστηρίζοντας οι ίδιοι πως είναι ανεπιθύμητος.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο ΠΕΔΥ Γλυφάδας είναι ότι σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα στεγάζονται δέκα ιατρεία τα οποία χωρίζονται με παραβάν! Συνέπεια της τριτοκοσμικής αυτής κατάστασης, ειναι οι ασθενείς να ταλαιπωρούνται μέχρι να εξετασθούν, με το ιατρικό προσωπικό να αδυνατεί να εργασθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου