Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ευχαριστήριο για την 1η Γιορτή του Δικτύου Ανταλλαγών από το Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 1ης Γιορτής του Δικτύου Ανταλλαγών το απόγευμα της Κυριακής στον Καπνικό Σταθμό, σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας, το Δίκτυο θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, επαγγελματίες και...
επισκέπτες-υποστηρικτές, για την συνεισφορά τους στην προώθηση της Αχρήματης Οικονομίας στην Κατερίνη.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν στους αδελφούς Κοκκινίδη για την ηχητική κάλυψη και στον Χρήστο Νατσιό για το μουσικό χρώμα που έφερε στην εκδήλωση. Ένα ευχαριστώ αξίζει και στο Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης ΤΕΜ Μαγνησίας, που για άλλη μια φορά μας στήριξε και μέσω του Χρήστου Παπαϊωάννου συνέβαλε στην γιορτή μας. Ειδικότερα, η Κυριακή αυτή ήταν ιστορική από την άποψη ότι πραγματοποιήθηκε η πρώτη αχρήματη ανταλλαγή μεταξύ μελών των Δικτύων Ανταλλαγών Μαγνησίας και Πιερίας.

Έχοντας δίπλα μας ενεργούς πολίτες και συλλογικότητες που με κοινωνικό προσανατολισμό κάνουν πράξη την αλληλεγγύη, μπορούμε να οραματιζόμαστε ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας θα βελτιώνουν την ζωή τους και θα ανταπεξέρχονται στις ανάγκες τους με το να γίνονται κοινωνοί της Αχρήματης Ανταλλακτικής Οικονομίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου